Pazar19.05.2024

İkizdere

İkizdere haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İkizdere'nin İnterneti

Rize-Erzurum karayolu duble yolu kapsamında devam eden çalışmalarda İkizdere ilçe merkezinden yolun nasıl yapılacağı belirsizliğini koruyor. İki gidiş iki geliş.

İkizdere

İlçe, kurumlar, yerel birimler, eğitim ve turizm hakkında bilgiler ile fotoğraflar ve haberler yer almaktadır.

T.c. İkizdere Kaymakamlığı

İkizdere Lazca : Xuras / Rumca: Kurais / Osmanlı zamanında Kura-i seba, yediköyler, Rize iline bağlı bir ilçedir. Çamlık Deresi ile Cimil Deresinin birleştiği .

İkizdere

İkizdere Belediyesi resmi internet sitesidir. Hizmetler, çalışmalar, projeler ve yöresel haberlerin yanı sıra belediye ile ilgili iletişim, gerekli bilgiler içerir.

T.c. İkizdere Belediye Başkanlığı

Güncel İkizdere haberleri, son dakika İkizdere haber ve gelişmeleri. İkizdere hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve İkizderespor. Bergama da Kaçak Kazı.

İkizdere Haberleri

ikizdere, İkizdere, Rize. 2.973 beğenme · 276 kişi bunun hakkında konuşuyor. http://ikizdere.biz Lütfen Arkadaşlarınızı Davet Ediniz !..

İkizdere

Rize/İkizderegt;gt;gt;Tozköy MaHuRa. Facebook ta. Rize/İkizderegt;gt;gt;Tozköy MaHuRa ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. KaydolGiriş Yap.

Rize/ikizderegt;gt;gt;tozköy Mahura

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | RİZE - İKİZDERE. Yükseklik: 525 m. Boylam: 40° 33 D. Enlem: 40° 46 K. Gün Batımı: 17:38. Gün Doğumu: 05:09.

İkizdererize

İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem GÜNDÜZ 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı YGS Mesajı Yayınladı middot; İstiklal Marşımız 94 Yaşında middot; İkizdere de 8 Mart.

Amasya Merzifon'da kaza

ASAYİŞ

3262 Gün 3 Saat 50 dk. önce yayınlandı

Rize'de bahar ayında kar yağdı

GENEL

3324 Gün 4 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1