Pazartesi13.05.2024

İkiz Festivali

İkiz Festivali haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İkiz Festivali

Avustralya da geleneksel olarak düzenlenen 2015 İkiz Festivali ne 3 bin ikiz katıldı. Festival, Güney Yarımküre de şimdiye kadar ikizlerin.

Binlerce İkiz Avustralya'da Bir Araya Geldi Haberi

1 Avustralya da geleneksel olarak düzenlenen 2015 İkiz Festivaline 3 bin ikiz katıldı. Festival, Güney Yarımküre de şimdiye kadar ikizlerin.

Binlerce İkiz Avustralya'da Bir Araya Geldi

1 Avustralya da geleneksel olarak düzenlenen 2015 İkiz Festivaline 3 bin ikiz katıldı. Festival, Güney Yarımküre de şimdiye kadar ikizlerin.

İkiz Festivali Şaşırtıyor Haberi

MEDYAFARESİ DIŞ HABERLER- Avustralya da her yıl kutlanan İkiz Festivali bu yıl da çoşkuyla kutlandı. Dünyanın her yerinden katılımın.

İkiz Festivali

Dünya genelinde, her 1000 sağlıklı doğumdan altı tanesinde ikiz görülme olasılığı mevcut. 2007 yılında ben de bu şanslı annelerdendim . Hamileliğim boyunca.

İkiz Festivali Şaşırtıyor

Avustralya da her yıl kutlanan İkiz Festivali bu yıl da çoşkuyla kutlandı. Dünyanın her yerinden katılımın olduğu festival renkli görüntülere sahne oldu.

En Büyük İkiz Festivali

7 Birbirine en çok benzeyen ve en az benzeyen ikizler gibi yarışmaların düzenlendiği festivale her yıl 300 e yakın ikiz katılıyor. Dünyada ikizlerin.

Twins Days Festival İn Twinsburg Ohio

2015 marks a major milestone for the Twins Days Festival and its twin This year s festival will be held on Saturday, August 8th and Sunday, August 9th. Friday.

Bu Da 'ikizler Festivali' Videosu

İtalya nın San Severino Marche kentinde her yıl İkizler günü adı verilen etkinlikte bir araya gelen ikizler bu yıl bir su parkında toplandı. Birbirlerinin kopyası.

Twins Days

Ohio nun Twinsburg kasabasında, her sene Ağustos ayının ilk gününde, oldukça sıra dışı bir festival düzenlenmektedir. Amerika nın dört bir yanından gelen,.

Avustralya'nın Geleneksel İkiz Festivali

MAGAZİN

3335 Gün 11 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1