Pazar19.05.2024

Ihlara Belediye Başkanı

Ihlara Belediye Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ihlara Belediyesi

4 ŞUBAT 2015 IHLARA KENT KONSEY TOPLANDI Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ ın Belediyemizi ziyaretlerinden Görüntüler.

İletişim Ihlara Belediyesi

IHLARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Adres: Akpınar Mahallesi Yenipınar Cad. No:1 Güzelyurt / AKSARAY 68570. Tel : 0382- 453 70 05. Fax: 0382- 453 70 12.

Ihlara Kasabasi Belediye Başkan Adayi Ismail Yilmaz

Ihlara Kasabasi Belediye Başkan Adayi Ismail Yilmaz. 323 beğenme. IHLARA KASABASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ İSMAİL YILMAZ.

[Yerelnet] Ihlara Belediyesi

4 IHLARA BELEDİYESİ. İSMAİL YILMAZ Ihlara Belediye Başkanı VE KASABAMIZIN TANITIMINA YARARLI OLACAK ihlara ADRESLİ WEB.

Ihlara Belediye Başkanı

Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, etkili olan yağış ve dağlardaki karların erimesiyle oluşan sel sularının, özellikle Belisırma Beldesi nde.

Ihlara Kasabası

Ihlara vadisi boyunca ilerleyen Melendiz Çayı da bu tür çökmenin sonucu Belediye: Ihlara Belediye Başkanı : Dursun KAYA Telefon : 0 382 453 70 05

Ihlara Haberleri

Ihlara haberleri, son dakika ıhlara haber ve gelişmeleri burada. Ihlara. Başkan Yazgı İtalyada. Başkan Yazgı İtalya da Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin.

Ihlara Belediye Başkanı

İngiltere de Türk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Hinar Dinç ile birlikte Başkan Karaaslan ı ziyaret eden Ihlara Belediye Başkanı.

Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz Başkan Karaaslan'ı Ziyaret Etti

Ihlara Belediyesi Tarihin ve Tabiatın Doyumsuz Kompozisyonu.

1