Pazar28.04.2024

İdil-Midyat yolu

İdil-Midyat yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İdil

Edinilen bilgilere göre kaza, İdil-Midyat yolu üzeri Sare köyü yakınlarda meydana geldi. 72 DU 956 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa B. 43,.

İdil

25 dak. önce Edinilen bilgilere göre kaza, İdil-Midyat yolu üzeri Sare köyü yakınlarda meydana geldi. 72 DU 956 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa B. 43,.

Midyat Mardinden İdil Sirnaka Nasıl Gidilir?

midyat mardinden idil sirnaka mesafe hesaplama, nasıl gidilir, nasıl gidiliyor, mardin arası idil arası en kisa mesafe, midyat idil yolu haritası, sırnak mıdyat yol.

İdil

___Midyat Ağır Ceza Mahkemesine bağlı İdil Adliye Teşkilatı, 5 nci Bölgede İdil -Midyat yolu güzergahı ile güney batı ve batı bölgelerinde meşelik alanlar.

T.c. Midyat Adliyesi

Mardin Midyat - Şırnak İdil Yolu. bulut fotoğrafları sadık kököz midyat idil. Şırnak İdil ilçesinden Midyat a doğru yol alırken , Midyat a 12 km kala gökyüzündeki.

Fotoğraflar Sadece Susar.... Mardin Midyat

İDİL MİDYAT YOLU 4 GÜN SONRA AÇILDI Şırnak ın İdil ile Mardin in Midyat ilçeleri arasında yoğun kar nedeniyle 4 günden bu yana kapalı bulunan karayolu .

Idil

1 dak. önce Şırnak in idil ilçesi ile Midyat yolu üzerinde meydan gelen trafik kazasında 3 kişi öldü 3 kişi ise ağır yaralandı.

İdil Midyat Yolunda Kaza 3 Ölü 3 Yaralı Haberi

Bitki örtüsü bakımından oldukça yoksuldur. Yalnızca İdil-Midyat yolu çevresi ve ilçenin güneybatı ve batı bölgelerinde meşelikler bulunmaktadır. Bunun dışında.

İdil`in Tarihi

Günlerden bu yana kapalı bulunan Şırnak ın İdil ile Mardin in Midyat İlçesi karayolu dün gece İDİL MİDYAT YOLU 4 GÜN SONRA AÇILDI

Şırnak İdil-Midyat yolunda trafik kazası: 3 ölü, 3 yaralı

ASAYİŞ

3308 Gün 6 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1