Perşembe09.05.2024

İç Güvenlik Paketi

İç Güvenlik Paketi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İç Güvenlik Paketi

TBMM İçişleri Komisyonu nda, İç Güvenlik Paketinin geri çekilen maddelerinden 15 i daha metinden çıkarıldı. Maddeler üzerindeki.

İç Güvenlik Paketi

Paralel polislerin, İç Güvenlik Paketi ndeki 5 yıl terfi almayan müdürler emekli edilecek maddesine karşı sinsi planı deşifre oldu: Amirler altlarındaki polislere 5 .

İç Güvenlik Paketi Komisyonu'nda Nüfusla İlgili 7 Madde Geri Çekildi

10 Hükümetin, TBMM Genel Kurulu nda 67 maddesi kabul edildikten sonra İçişleri Komisyonu na geri çektiği İç Güvenlik Paketi nin ilk gün.

'iç Güvenlik Paketi' Açıklandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamuoyunda tartışmalara yol açan iç güvenlik paketinin ayrıntılarını açıkladı. Pakette toplantı ve gösterilerle ilgili birçok.

İç Güvenlik Paketinin Korkutucu İçeriğiyle Yüzleşmek İsteyenler

İç Güvenlik Paketinin Korkutucu İçeriğiyle Yüzleşmek İsteyenler Buraya! Aşağıdaki yazı ilk kez bir avukat tarafından Facebook taki Muhabbetin Hassını.

İç Güvenlik Paketi'nin Komisyonda Görüşüldü

TBMM İçişleri Komisyonu nda, İç Güvenlik Paketi nin geri çekilen maddeleri üzerinde verilen önergelerin görüşüldü.

İç Güvenlik Paketi

iç-güvenlik-paketi konulu haberler ve iç-güvenlik-paketi fotoğrafları ile gündemdeki iç-güvenlik-paketi haberleri.

Cumhuriyet Gazetesi

5 TBMM Genel Kurulu nda görüşülen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde 10 madde kabul edildi. Dün saat 14.00 da açılan TBMM Genel.

Sayı 31853594

H Kendisinin veya başkalarının can güvenliğini tehlikeye düşürenleri,. 3 15 inci. MADDE 30- 4/1/1961 tarihli ve 211 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet.

İşte Tartışılan 'iç Güvenlik Paketi'nin Tam Metni

5 Kamuoyunda iç güvenlik paketi olarak bilienen yasa tasarısının Türkiye yi polis devleti yapmasından endişe ediliyor. Muhalefet partileri.

İç Güvenlik Paketi'nden 7 Madde Çıkarıldı Haberi Dünya'da

TBMM İçişleri Komisyonu nda, İç Güvenlik Paketi nin geri çekilen 7 maddesi görüşülerek metinden çıkarıldı. Komisyonu nda usul tartışmalarının.

Hdp'li Hasip Kaplan Meclis'te Çizdi Twitter'da Paylaştı

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, tüm bu tartışmaları tek bir kareye sığdırdı. TBMM de İçişleri Komisyonu ndaki İç Güvenlik Paketi.

'iç Güvenlik Paketi'nde Öne Çıkan Maddeler

5 Yarın TBMM Genel Kurulu nda görüşülmesi beklenen İç Güvenlik Paketi polisin yetkilerinin önemli oranda artırılmasını öngörüyor. Tasarıda.

Komisyona Çekilen İç Güvenlik Paketi'nden 22 Madde Çıkarıldı

2 Nüfus ve pasaport işlemleriyle ilgili 63 maddesi komisyona çekilen iç güvenlik paketinin komisyondaki görüşmeleri de tıpkı genel kurulda.

İç Güvenlik Paketi

http://birarada.org/…0694/ic-guvenlik-icten-katilim iç güvenlik paketi nin savunulacak hiçbir yanı yok. cezalandırma yetkisini yargıdan alıp.

İç Güvenlik Paketi Komisyondan Geçti

Kamuoyunda İç Güvenlik Paketi olarak bilinen tasarı, TBMM İçişleri Komisyonu nda kabul edildi.

Mhp'li Türkoğlu İç Güvenlik Paketi'yle İktidarın Asıl Hedefini Açıkladı

5 Kamuoyunda büyük tartışma oluşturan İç Güvenlik Paketi, birçok kesim tarafından anti demokratik ve tehlikeli bulunurken, paketin PKK yla.

İç Güvenlik Paketi

67. maddeden sonra İçişleri Komisyonu na geri çekilen İç Güvenlik Paketi nin ciddi bir tehdit olduğunu vurgulayan avukat Ercan Kanar, AKP hükümetinin kabul .

İç Güvenlik Paketi Vekilleri Zorluyor!

İç Güvenlik Paketi vekilleri zorluyor! Foto Galeri Haberi Radikal de.Birbirinden ilginç politika fotoğrafları için hemen tıklayın!

İstanbul Barosu

5 İÇ GÜVENLİK PAKETİ BASKICI REJİMİ DOĞURUR. İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Durakoğlu, 5 Şubat 2015 Perşembe günü.

İç Güvenlik Paketi'nde 6 Madde Daha Kabul Edildi

5 TBMM Genel Kurulu nda, kamuoyunda İç Güvenlik Paketi olarak bilinen tasarının görüşmelerinde 6 madde daha kabul edildi. Tasarının 25.

İç Güvenlik Paketinin Getirdiği Güvensizlikler

İç Güvenlik Paketi nde asıl amaç polisin yetkilerini artırarak, yargıyı sistemin dışında bırakarak, özgürlükleri büsbütün daraltarak toplumsal muhalefeti.

'iç Güvenlik Paketi' Neler Getiriyor?

Kamuoyunda İç Güvenlik Paketi olarak bilinen Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK larda değişiklik yapan tasarı, TBMM.

İç Güvenlik Paketi Yeniden Komisyonda

2 ANKARA ANKA - TBMM İç İşleri Komisyonu, İç Güvenlik Paketi nin düşürülecek maddelerini görüşmek üzere toplandı. Toplantı konuşma.

İç Güvenlik Paketi Artık Hayatımızda

5 TBMM de benimsenen iç güvenlik paketi ile hayatımıza yenilikler girecek.

Yalçın Akdoğan'dan Son Dakika İç Güvenlik Paketi Açıklaması Haberi

4 Başbakan Yardımcısı Akdoğan son dakika yaptığı açıklama, İç Güvenlik Paketi nde geri adım olmadığını söyledi.

İç Güvenlik Paketi Haberleri

İç Güvenlik Paketi Görüşmeleri SürecekTBMM de İç Güvenlik Paketi mesaisi bu hafta da sürecek. Paketin görüşmeleri üçüncü bölüm üzerinden yapılacak.08.

Gültan Kışanak

Her alanda demokratik direniş! Hak, eşitlik, adalet HDP ile gelecek. HDP, İç Güvenlik Paketi karşısında mecliste direniyor!

Öcalan İçin Ertelenen İç Güvenlik Paketi...

5 Büyük tepki gören iç güvenlik paketinin Meclis Genel Kurul görüşmeleri iki defa ertelendi. İktidar sözcüleri, gerekçe olarak askerin, Askeri.

İç Güvenlik Paketi

İç Güvenlik Paketi ile etiketlenmiş 4 haber bulundu. TBMM Genel Kurulu nda, kamuoyunda iç güvenlik paketi olarak bilinen tasarının, 1-20 maddelerini.

Meclis'te Anadolu Ajansı ve TRT tartışması

POLİTİKA

3341 Gün 21 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1