Cuma17.05.2024

İbrahim Safi

İbrahim Safi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İbrahim Safi

İBRAHİM SAFİ 1898, Kafkasya Nahcivan-Başnurasin Köyü, - 4 Ocak 1983 İstanbul Ozan olan babasını üç yaşındayken yitirdi. Küçük yaşta resim yapmaya .

İbrahim Safi

İbrahim Safi, empresyonist, realist çalışmaları ile tanınır. Eserlerinde canlı renkler kullanan sanatçı, konu olarak daha çok peyzajları seçmiştir. Eserleri bir çok.

Biyografi İbrahim Safi Biyografisi Burada Ünlülerin Biyografileri

kafkasyadan göçtügünde ibrahim safiev imzasını kullanmıştır. bir galeri sahibinın , yooo ibrahim safi ölmedi herhafta bana resim getiriyor.

İbrahim Safi

Ibrahim Safi Facebook ta. Ibrahim Safi ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

İbrahim Safi

Ibrahim Safi 1898–1983 was a Turkish painter. He was born in Nakhchivan, Azerbaijan. His surname is taken from the famous Turkish tribe of Safi which.

Ibrahim Safi

İBRAHİM SAFİ / 1898 Nahçıvan - 1983 İstanbul. Moskova Güzel Sanatlar Akademisi nde başladığı sanat eğitimini Rus İhtilali nin çıkması nedeniyle yarıda .

İbrahim Safi.wmv

İbrahim Safi sanat eserleri fotoğraf galerisi 1. İbrahim Safi sanat eserleri. Ünlü ressam İbrahim Safi nin yaptığı en güzel resimler. İleri. « 1; 2

1