Çarşamba15.05.2024

Huti militanları

Huti militanları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yemen'de Husilerin İlerleyişi Son Bir Haftada Yaşanan Gelişmeler

Ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı Husi militanlarının kontrolüne geçti. Bu gelişmenin Cumhurbaşkanlığı Sarayı önündeki Huti militanları.

Yemen Abd'nin Askeri Müdahalesi El Kaide'yi Güçlendirebilir

El Alimi, sahip oldukları bilgilere göre, bu kaçırma eyleminde, ülkenin kuzeyindeki Şii Huti militanları ile El Kaide arasında görev paylaşımı.

Şii Militanlar Ulusal Diyalog Görüşmelerine Katılmayı Kabul Etti

El Arabiya nın haberine göre, görüşmelerden sorumlu komisyon, Huti militanlarının, ülkenin sorunlarının çözülmesi ve halk ayaklanmasının.

Ortadoğu'da İstikrar Bilmecesi

Şii Huti hareketi, Arap Yarımadası nda El Kaide militanlarıyla savaşıyor. Uzmanlar, Ortadoğu da süregelen çatışmaların çok sayıda yabancı.

Yemen Şii Militanlara Ateşkes İçin Süre Tanıdı

0 Huti militanları hükümetin şartlarının çoğunu kabul edeceklerini açıklamıştı. Militanlar, hükümet binalarını ve kontrol noktalarını terketmeyi ve.

Hutu

bkz: tutsi hutu farki öz kardeşlerinden biri. köyünü basan hutu militanları ağabeylerinin kafalarına silah dayayıp tecavüze zorlamışlar. babası bu yaşananları.

Ah O Yemendir Yeni Tehlike

isyancı Huti militanları tarafından tehdit edilen Yemen i de rahatsız ediyor. El Kaide nin son aylardaki faaliyetlerini Yemen den yönetmeye.

Yemen Sorunu

Şii Sorunu, Şii mezhebinin Huti aşiretinin eylemleri olarak nitelendirilebilir. bağlı güçler bir temizlik harekatına girişmiş ve çok sayıda Huti militanı hayatını.

Yemen'de Siyasi İktidar Mücadelesi Ve İç Çatışmalar

2004 yılında huti militanları ve hükümet güçleri arasındaki artan çatışmalar esnasında hareketin lideri Hüseyin Bedrettin El-Huti nin.

Yemen Operasyonu

DÜNYA

3337 Gün 18 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1