Cuma31.05.2024

Hüsn-i Hat sergisi

Hüsn-i Hat sergisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hüsn

Gaziantep te Büyükşehir Belediyesi nin katkılarıyla kutlu doğum haftası kapsamında Hüsn-i Hat sergisi açılıyor. Hazreti Muhammed e s.a.v.

Hüsn

Hüsn-i Hat. Tür: Sergi. Tarih: Cuma, Nisan 12, 2013 to Perşembe, Mayıs 2, 2013 İstanbul ve Ankara da farklı tarihlerde ve farklı eserlerle iki Hüsn-i Hat sergisi.

Hüsn

Hüsn-i Hat Sanatı ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. Üç İranlı Genç Sanatkarın Hüsni Hat Sergisi İranlı üç hat sanatkarı Soheila Ahmadi,.

Hüsn

Dün olduğu kadar, günümüzde debir milletin dünyadaki yerini belirleyen temel unsurlardan birisi ürettiği sanat ve kültür eserleridir. Ayrıca bunlar, bir toplumun.

Bursa Ulu Cami Bir Hüsn

Savaş Çevik denge hüsn-i hat sergisi 17 Aralık-08 Ocak tarihleri arasında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi nde haftanın yedi günü.

'denge' Hüsn

Hüsn-i Hat. ANKARA. ÖDÜL. 1. Deniz ÖKTEM BEKTAŞ. Sülüs-Nesih Kıt a. Klasik Hat. 77x57. Hüsn-i Hat. İSTANBUL. SERGİ. 4. Menaf NOM. İsimsiz. Celi Sülüs.

Hüsn

Sergi. Savaş ÇEVİK Denge Hüsn-i Hat Sergisi. Tarih 17.12.2014. Yer Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi. Detay Klasik hat çalışmaları yanı sıra modern.

Savaş Çevik Denge Hüsn

Zafer İhtiyar ın Kaynak yayınlarından çıkan Bir Hüsn-i Hat Sergisi Bursa Ulu Cami eseri, iki bölümden oluşmaktadır kitabın ilk kısmında, tarihçesi, mimari.

Bursa Ulu Cami Bir Hüsn

Kütahya da, Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği VAV-DER tarafından, Kütahya Şubesi Başkanlığı na yararına Hüsn-i Hat sergisi açıldı.

Gaziantep'te Hüsn-i Hat sergisi

GENEL

3339 Gün 14 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1