Cuma17.05.2024

HÜRKUŞ Eğitim Uçağı

HÜRKUŞ Eğitim Uçağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hürkuş

YENİ NESİL TEMEL EĞİTİM UÇAĞI. Yeni Nesil Temel Eğitim Uçağı HÜRKUŞ Geliştirme Programı, Mart 2006 da Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile TUSAŞ.

Tusaş Hürkuş

TUSAŞ Hürkuş ya da TAI Hürkuş, TUSAŞ tarafından tasarlanan ve geliştirilen, Türk Başlangıç ve Temel Eğitim Uçağı Projesinin ürünü olan eğitim uçağıdır.

Hürkuş Eğitim Uçağı

TAI tarafından tasarlanan yerli eğitim uçağı Hürkuş bugün ilk uçuşunu Ankara da gerçekleştirdi. Akıncı Hava Üssü nden Test Pilotu Murat Özpala nın.

Yerli Uçak 'hürkuş' Gökyüzüyle Buluştu Video İzlevideo Seyret

TÜRK Hava Kuvvetleri, milli tasarım Hürkuş uçağının testleri sürerken Güney Kore imalatı KT-1 tipi 15 eğitim uçağı alacak.

Hürkuş Yerine Hava Kuvvetleri Kore Uçağı Alıyor

. yaptığı, 5 yılda tamamlanacak olan, ba$langıç ve temel eğitim uçağı, hürku$. tarafında tasarlanmaktadır. vecihi hürkuş un girişimlerinin üzerinden yaklaşık.

Hürkuş

Hürkuş hakkında bir çok iddia ortaya atıldı. Kırmızı boyaması nedeniyle halen Hava Kuvvetleri nde kullanılan KT-1 in kopyası olduğundan başlayan iddiaları.

Türk Uçağı Hürkuş Belgeseli

Hava Kuvvetleri Komutanlığı na Güney Kore den yeniden eğitim uçağı alınması, savunma sanayinin eğitim uçağı projesi olan Hürkuş ta.

Hürkuş'un Başarısız Olduğu İddia Ediliyor

Hürkuş Eğitim Uçağı. SSİ Hakkında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ASELSAN konuşması

POLİTİKA

3349 Gün 10 Saat 50 dk. önce yayınlandı

1