Cumartesi18.05.2024

Hıdrellez mevkii

Hıdrellez mevkii haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hıdrellez Mevkii Haberleri

2 Hıdrellez Mevkii Haberleri - Yeni Alanya Gazetesi.ALANYANIN HABER SİTESİ, DİM MEDYA, ALANYA NEWS.

İshaklar Köyü 5. Geleneksel Kültür Tanıtım Ve Hıdrellez

İshaklar Köyü / Kaynarca Mevkii Kaynarca Mevkii Hıdrellez Etkinlik Alanı Yol Haritası. Kaynarca Mevkii Hıdrellez Davetiyemizin iç yüzü ve Program Detayları.

İshaklar Köyü 5. Geleneksel Kültür Tanıtım Ve Hıdrellez

Kültür Tanıtım ve Hıdırellez Etkinliğimize tüm üye ve dostlarımızı bekliyoruz. Her yaştan May 11, 2011. Kaynarca Mevkii Hıdrellez Etkinlik Alanı Yol Haritası.

İshaklar Köyü 5. Geleneksel Kültür Tanıtım Ve Hıdrellez

Kültür Tanıtım ve Hıdırellez Etkinliğimize tüm üye ve dostlarımızı bekliyoruz. Her yaştan Kaynarca Mevkii Hıdrellez Etkinlik Alanı Yol Haritası. Kaynarca Mevkii.

Bahar Sevinci Hıdrellezle Yaşanır

Semahöyük Köyü ise Hıdırellez Şenliği ni 16 Mayıs ta gerçekleştirecek. Köyün, Çayır Mevkii ndeki etkinlikler sabah saat 9.00 da başlayıp,.

Hıdrellez Festivali'nin Konuğu Yılmaz Morgül

Bursa Karacabeyliler Derneği, Kabaağaçlar Mevkii nde bu yıl ikincisini gerçekleştirecekleri Hıdrellez şenliğine tüm ilçe halkını davet etti.

Karacabey Blog » Blog Archive » Festival Tadında Hıdrellez

Bursa Karacabeyliler Derneği, Kabaağaçlar Mevkii nde bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri Hıdrellez şenliklerine tüm ilçe halkını davet etti.

Hanlar Mevkiinde 1. Hıdrellez Şenliği Düzenlendi.

Balıkesir in Edremit Belediyesi tarafından Hanlar mevkiinde 1. Hıdrellez Şenliği düzenlendi. Hanlar mevkiindeki Talim Alanı nda yüzlerce Edremitliyi bir araya.

Derbent Hidrellez Kaya Mevkiinde 8500M2 Göle Hakim Arsa

DERBENT KÖYÜ HIDRELEZ KAYA MEVKİİNDE MUHTEŞEM GÖL MANZARALI ANAYOLA SIFIR CEPHELİ 8500M2 ARSA.

Http//ulusoyemlakkayseri/ Always 1.0 Http//ulusoyemlakkayseri

. /ilan/2334259_ulusoy-emlaktan-satilik-arsa-hobek-yeniceali-mevkii.html. /ilan/1387787_ulusoy-emlaktan-satilik-tarla-hidrellez-mevkii-acil-satlik.html.

Hıdrellez Mevkii

Ovacık da Hıdrellez Coşkusu, Ölüdeniz Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Hıdrellez şenlikleri Ovacık Mahallesi Çatallar Mevkii nde yapıldı.

Ovacık'da Hıdrellez Coşkusu

Manisalılar Top Kale Mevkii nde düzenlenen Hıdrellez Şenliği nde buluştu. Hıdrellez in coşkuyla kutlandığı şenlikte çeşitli hediyeler dağıtılırken.

Manisa'da Hıdrellez Coşkusu Yaşandı

Pulur Mahallesi Göçmenleri mevkii diye bilinen mesire yerlerinde yoğun ve coşkulu ve Dayanışma Derneği altıncı geleneksel Hıdrellez şenlikleri düzenledi.

Iğdır Balkan Göçmenleri Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği

Öncü Haber- haber detayı 4 KÖYDEN HIDRELLEZ ŞENLİĞİ. Kervan Mevkii Fideni Divanı Geleneksel Hıdrellez etkinlikleri Hızır Dede türbesi bahçesinde.

Öncü Haber

2014 Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı. Geleneksel Zafer Plaza Hıdrellez Şenliği. 04 Mayıs İnegöl-Kurşunlu Belediyesi/Bakmaca Mevkii.

2014 Hıdrellez Kültür Ve Bahar Bayramı Geleneksel Bursa Kutlama

ALAÇAM GEYİKKOŞAN MEVKİİ PARKLARI. GEYİKKOŞAN HIDIRELLEZ GÜREŞLERİ AYARSİZ55 VİDEOSU Etkinlik 1 00:48 ALAÇAM55 GEYİKKOŞAN.

Alaçam Geyikkoşan Mevkii Parkları

-Bafra ilçesi doğusu: Tuzlu tepesinden, Hıdrellez Mahallesine uzanan Karşı mahalle Hıdrellez Hıdrellez köyünü takiben, Çınarlık mevkii yol.

Samsun'da Avlanmaya Yasak Alanlar

İşaret ettiğimiz gibi hıdrellez, 25 kuyusu mevkiinde yapılırdı eskiden. Büyük gemilerdekiler, kayıklara taksim olur, Boğaza oradan denize açılır,.

Hıdrellez'de Bartın'lı Kızların İçi Bayık Tır. Gözleri De Şehla Bakar

Niksar da ve bölgesinde Hıdrellez kutlamaları devam ediyor. YOLBAŞI MAHALLESİ; TEPEDAM VE TAŞTEKNE MEVKİİ. Akkuş ilçesi Yolbaşı.

Hıdrellez Kutlamaları Devam Ediyor Yeşil Niksar Haber

İlçemizde geleneksel hale gelen hıdrellezin birinci günü Çay Mahallesi Nadır Mevkii, İkinci günü Çay Mahallesi Sıra Cevizler Mevkii ile Atatürk.

Güncel

Hıdrellez yurdun her köşesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Romanların çoğunlukta yaşadığı Kurtuluş Mahallesi Kuşbaz Mevkii nde yakılan.

Tüm Yurtta Hıdrellez Böyle Kutlandı!

Nazilli de Romanların çoğunlukta yaşadığı Kurtuluş Mahallesi Kuşbaz Mevkii nde yakılan kakava ateşinin üstünden dilek tutup 3 kez atlayan romanlar daha.

Nazilli'de Romanların Hıdrellez Coşkusu

Bilecik merkeze bağlı Çukurören köylüleri, her yıl Hıdırellez sabahı, Hasmakam mevkisindeki kaynak suyuyla yoğurt mayalıyor.

Cumhuriyet Gazetesi

Malkara Belediyesi 2014 yılı içerisinde kutlanacak olan Hıdrellez 2014 Pazar günü Ekmekçiler Mevkii ile Yenidibek Mahallesi mesire.

Malkara Belediyesinden Hıdrellez Kutlamaları İçin

Antalya nın Alanya ilçesinde bulunan ve Hıdrellez Kilisesi olarak bilinen Mehmetli köyü sınırları içindeki Hıdır İlyas mevkiinde 19 uncu yüzyıl.

Göncüoğlu Mah Ve Kızlan/hüseyin Dede Mevkii

Bunlar su dolu bir kap içine atılır ve Hıdrellez sabahı bu suyla el, yüz alanlarında ve yoğunluk olarak Çamlık mevkii korusunda ızgaralar.

Gazete Trakya

ManisaTicaret Borsası nın her yıl geleneksel olarak döktürdüğü Hıdrellez Lokması, Ağlayan Kaya mevkiinde bir araya gelerek Hıdrellez i.

Antalya Alanya'da Aya Yorgi Kilisesi restorasyon çalışması

KÜLTÜR-SANAT

3350 Gün 2 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1