Pazar19.05.2024

Hepatit

Hepatit haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hepatit

Hepatit, karaciğer hücrelerinde inflamasyon ile karakterize tıbbi durumdur. İsim Yunanca hepar ἧπαρ; hepat- ἡπατ-, karaciğer kökünden ve sonek -itis,.

Hepatit

Sitemiz hepatit b ve hepatit c basta olmak üzere tüm viral hepatitler hakkında bilgi veren özellikle korunma ve hepatit b aşısı hakkında toplumumuzu.

Hepatit B Nedir?

Hepatit B hafif bir hastalıktan ömür boyu süren, siroz ve karaciğer kanserine yol açabilen farklı sonuçları olabilen bir karaciğer hastalığıdır. Hepatit B Hepatit B.

Hepatit Miyim?...

Hepatit hastalıkları ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler, dernekler ve çalışmalar hakkında bilgiler.

Hepatit A

Nadir istisnai durumlarda ve önceden hasar görmüş karaciğerlerde Hepatit A enfeksiyonları çok ağır bir gidiş izleyerek karaciğer yetmezliğine yol açabilmektedir.

Hepatit B

Konuyu Hazırlayan: Dr.Alper A. Hatipoğlu. Hepatit B Nedir ? Hepatit B,karaciğer iltihabı anlamına gelen hepatit hastalığının etkeni olan virüslerden bir tanesidir.

Hepatitis B Foundation

Hepatit B dunyadaki en yaygin karaciger enfeksiyonudur. Karcagire dogrudan saldirarak hasar veren hepatit B virusunun HBV neden oldugu bir hastaliktir.

Hepatit B Nasıl Bulaşır?

Hepatit B kanda ya da meni, vajinal sıvı ve tükürük gibi diğer vücutsal sıvılarda yaşayan bir virüstür. Hepatit B, bir kişiden diğerine,.

Hepatit

Hepatitle Savaşım Derneği VHSD Başkanı Prof. Dr. Fehmi Tabak, Ülkemizde yaklaşık 3 milyon Hepatit B ve 600 bin Hepatit C hastamız.

Hepatit B

Hepatit Sarılık, herhangi bir nedenle karaciğerin iltihaplanmasıdır. Burada yalnızca Hepatite neden olan virüsler; A, B, C, D ya da E ve G virüsleri ele alınacaktır.

Hepatit nedir? Hepatit nasıl bulaşır?

SAĞLIK

3217 Gün 18 Saat 19 dk. önce yayınlandı

Hepatit nedir? Hepatit çeşitleri nelerdir?

SAĞLIK

3223 Gün 15 Saat 53 dk. önce yayınlandı

Sigara mı nargile mi daha zararlı?

SAĞLIK

3277 Gün 18 Saat 32 dk. önce yayınlandı

En çok ölüm sebebi nedir?

SAĞLIK

3346 Gün 15 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1