Pazar05.05.2024

HDP

HDP haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hdp

İzmir de 36 kişinin milletvekili aday adayı olduğu HDP de birinci ve ikinci bölgenin ilk sıralarında HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ile.

Halkların Demokratik Partisi

HDP, işçilerin ve emekçilerin, her ulustan, her inançtan, her kültürden ezilen ve sömürülen halkların eşitlik, özgürlük ve adalet için verdikleri mücadelelerin.

Halkların Demokratik Partisi

Halkların Demokratik Partisi, kendisini parti tüzüğünde şu şekilde tanımlamıştır: Parti, tüm ezilenlerin ve sömürülenlerin; dışlanan ve yok sayılan bütün halkların.

Halkların Demokratik Partisi

Hdp de İzmir de Liste Başları Yüksekdağ ve Önder İzmir de 36 kişinin milletvekili aday adayı olduğu HDP de birinci ve ikinci bölgenin ilk sıralarında HDP Eş.

Halkların Demokratik Partisi – Hdp

Halkların Demokratik Partisi – HDP. 603.354 beğenme · 93.652 kişi bunun hakkında konuşuyor. Halkların Demokratik Partisi - HDP Genel Merkezi nin kurumsal.

H.d.p Halkların Demokratik Partisi Istanbul

H.D.P Halkların Demokratik Partisi Istanbul. 2.789 beğenme · 47 kişi bunun hakkında konuşuyor. H.D.P Halkların Demokratik Partisi. Haber Sayfası.

Hdp

HDP İstanbul HDPistanbul · 15h 15 hours ago. Sancaktepe İlçe örgütümüz 19: 00 DA EMEK MAHALLESINDE Newroz ateşini yakıyor. Tüm dostlarımızı barış.

Hdp İstanbul Hdpistanbul

HALKLARIN Demokratik Partisi nden HDP İzmir milletvekili seçilebilmek için 36 kişi başvurdu. Adaylarını merkez yoklaması ile belirleyecek.

Hdp'den Flaş Sırrı Süreyya Önder Hamlesi!

HALKLARIN Demokratik Partisi nden HDP İzmir milletvekili seçilebilmek için 36 kişi başvurdu. Adaylarını merkez yoklaması ile belirleyecek.

Hdp'den Flaş Sırrı Süreyya Önder Hamlesi

3 Çanakkale zaferinin 100. yılının kutlandığı bugün HDP den gelen zafer mesajı tartışmaya yol açacağa benziyor. HDP, verdiği mesajda dönemin.

Hdp'den Osmanlı'yı Suçlayan Çanakkale Mesajı

Halkların Demokratik Partisi HDP 1. Olağan Kongresinde yeni yönetim belirlendi. Diyarbakır Belediyesi Başkanı Gültan Kışanak.

Hdp İstanbul Yönetimi Seçildi

2 Emek Partisi Urfa örgütü, Eğitim Bir-Sen, Memur-Sen, HDP Urfa milletvekili aday adaylarının da çelenk gönderdiği panel mevlüt ve dağıtılan.

Hdp Urfa'da Said Nursi Paneli Düzenledi

19 HDP nin İzmir de ilk sıraya milletvekili Sırrı Süreyya Önder i koyması bekleniyor.

Hdp'den İzmir Sürprizi!

Halkların Demokratik Partisi - HDP Genel Merkezi nin kurumsal YouTube kanalıdır.

Halkların Demokratik Partisi – Hdp

5 HDP nin iki eş başkanı, Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ imzasıyla Çanakkale zaferi açıklaması geldi. Açıklamada, ortak vatan.

Hdp'den Çanakkale Zaferi Açıklaması

13 Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ın sözlerine sert eleştiriler yöneltti: Had bilmezliğin ve demokrasiye.

Ahmet Davutoğlu Hdp Eş Başkanı'nın Sözleri Had Bilmezliğin Yeni

HDP hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. HDP Haberleri için tıklayınız.

Hdp Haberleri

HDP haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! HDP ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Hdp Haberleri

Adres, : HDP GRUP BAŞKANVEKİLİ. Telefon, : 90 312 420 55 12 90 312 420 55 13. Faks, : 90 312 420 53 10. E-Posta, : idris.balukentbmm.gov.tr.

Halkların Demokratik Partisi

hür demokrat partinin kısaltması. 12 eylül darbesi sonrası kurulan milliyetçi demokrasi partisi nin dağılmasıyla ondan ve dyp den ayrılan unsurların bir kısmı.

Hdp

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü nde HDP li 70 e yakın öğrenci Halepçe Katliam nı anmak için Eğitim Fakültesi önünde.

Haber Hdp Eylemine Ülkücü Ve Atatürkçü Tepkisi! Haberi

Download Apache Hadoop for the enterprise with Hortonworks Data Platform 2.1. Data management, data access, governance, integration, security and.

Hortonworks Data Platform Delivers Enterprise Hadoop

AKP, CHP ve MHP nin oyundan ziyade seçimlere parti olarak girme kararı alan HDP nin barajı aşıp aşamayacağı merak ediliyor. İşte 3 anket.

Hdp Barajı Aşıyor Mu? İşte 3 Anket Şirketinin Sonuçları

Mart 2015,

HDP’li vekiller, Sur'daki yasağın kaldırılması için eylem yaptı

POLİTİKA

3068 Gün 14 Saat 17 dk. önce yayınlandı

HDP, Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın mal beyanını açıkladı

POLİTİKA

3077 Gün 22 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 5 >