Pazar19.05.2024

HDP'nin seçime parti olarak girmesi

HDP'nin seçime parti olarak girmesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hdp'nin Seçime Parti Olarak Girmesi

Demirtaş ın HDP cumhurbaşkanı adayı olmasının sebeplerinin en başta geleni HDP nin bu seçimlere parti olarak katıldığını hatırlatan Arınç,.

Hdp'nin Seçimlere Parti Olarak Katılması

hdp nin seçimleri iyi analiz ettiğini düşünüyorum. zira diyarbakır örneğine bir başarıdır. umarım hdp seçimlere parti olarak girme kararı verirken sadece cb.

Seçimler Ve Hdp 'risk'ten Ziyade 'fırsat'

5 HDP nin seçimlere parti olarak girme kararına birbirlerine taban tabana zıt kesimler itiraz ediyor ve HDP yöneticilerini vakit varken bu.

Demirtaş Hdp Seçimlere Parti Olarak Girecek

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı . Demirtaş, HDP nin seçimlere parti olarak gireceğini söyledi.

'akp Hdp'yi Seçimlere Bağımsız Girmeye Zorluyor'

HDP nin seçimlere parti olarak girme kararı, AKP ile HDP nin anlaştığı yorumlarını gündeme getirdi. BBC Türkçe ye konuşan HDP liderlerinden.

2015 Genel Seçimine Hdp Nin Parti Olarak Girmesi

hdp eş başkan şeysi selonun dün yapmış olduğu açıklamada haziran 2015 genel seçimlerine hdp nin, daha önceki seçim taktiklerini değiştirerek parti halinde.

Hdp'nin Seçimlere Parti Olarak Girmesi Nasıl Okunmalı?

Kobanê, 6-8 Ekim olayları derken hükümet, çözüm sürecini askıya aldığını açıklamıştı. Bunun öncesinde ise Koma Civakên Kurdîstan.

Öcalan'dan Hdp'ye Seçim Desteği

5 PKK lideri Öcalan, İmralı heyetiyle dünkü görüşmesinde, HDP nin genel seçimlere parti olarak girme kararını desteklediğini bildirdi. Öcalan.

Abdullah Öcalan'dan Hdp'nin Seçime Parti Olarak Girme Kararına

5 Al Jazeera Türk ün haberine göre, HDP nin seçime parti olarak girme kararı, İmralı heyetinin 4 Şubat taki Öcalan la görüşmesinde gündeme.

Hdp Baraj Altında Kalırsa

Gülay Göktürk bugünkü yazısında HDP nin hazirandaki seçimlere parti olarak girmesini değerlendirdi. Göktürk bu kararın barajın.

HDP neden parti olarak seçime giriyor?

POLİTİKA

3320 Gün 8 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1