Pazar05.05.2024

HDP'nin baraj altında kalması

HDP'nin baraj altında kalması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dengir Fırat Mhp Ve Hdp'nin Baraj Altında Kalması Planlanıyor

5 Kurucusu olduğu AKP den istifa edene ve HDP ye katılan Dengir Mir Mehmet Fırat, MHP ve HDP nin baraj altında kalması planlanıyor.

Dengir Mir Mehmet Fırat Mhp Ve Hdp'nin Seçim Barajının Altında

5 Ayrıca 400 milletvekili mümkün değil, bunun olması için bir partinin daha baraj altında kalması hesaplanıyor. MHP ve HDP nin baraj altında.

Hdp Barajı Geçemezse Kime Yarıyor?

5 HDP barajı geçerse 50′nin üzerinde milletvekili çıkarması bekleniyor.. herkez senin gibi düşünürde chp barajın altında kalırsa hdp %25.

Türkiye'yi Bekleyen Büyük Risk! Hdp Barajı Geçemezse....

Köşk seçimlerinde yüzde 9.8 oy alan HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Barajı aşarız diyor, ancak HDP nin baraj altında kalması hem Meclis teki temsil.

Hdp Baraj Altında Kalırsa

HDP nin seçime parti olarak girerse baraj altında kalıp kalmayacağını hepimizden iyi biliyordur. Normal olarak, bu kadar kritik bir kararın.

Hdp'nin Seçimi Ve Olası Sonuçları

5 Ancak bu kez baraja karşı Halkların Demokratik Partisi nin HDP radikal bir HDP barajın altında kaldığında ise, Kandil in tavrına dair bazı.

Fırat Hdp İle Mhp'nin Baraj Altında Kalması Planlanıyor

5 Ankara Rûdaw – Halkların Demokratik Partisi nden milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan AK Parti kurucularından Dengir Mir.

Seçim Sonrası Ortalık Karışabilir

HDP nin baraj altı kaldığı bir senaryo, Ak Parti ye mi yarar sanıyorsunuz? O vekillikler seçim sistemindeki garabet yüzünden iktidar partisine.

'eğer Hdp Seçimde Yüzde 10 Barajının Altında Kalırsa...'

Vatan gazetesi yazarı Okay Gönensin bugünkü yazısında seçimlere parti olarak girme kararı alan HDP nin yüzde 10 barajı altında kalması veya.

Yalçın Akdoğan'dan seçim barajı açıklaması

POLİTİKA

3327 Gün 2 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1