Cumartesi18.05.2024

Hatra bölgesi

Hatra bölgesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nimrud'dan Sonra Hatra Da Yıkıma Uğruyor

UNESCO dünya mirası listesinde olan Hatra 2.000 yılı aşkın bir önce önce Bağdat ile Irak dışındaki müzelere taşınmış olsa, bölgede hala çok.

Puzata Hata Civarındaki Oteller

Puzata Hata, Kharkiv civarındaki oteller haritası: Puzata Hata civarındaki Kharkiv otelleri popülerliğe, fiyata veya müsaitliğe göre belirleyin ve TripAdvisor.

Puzata Hata Civarındaki Oteller

Puzata Hata, Lviv civarındaki oteller haritası: Puzata Hata civarındaki Lviv otelleri popülerliğe, fiyata veya müsaitliğe göre belirleyin ve TripAdvisor yorumlarını,.

Işid'in Kültür Katliamı Sürüyor

Musul ve Nimrud bölgelerinde antik çağlardan kalma tarihi eser ve açıklamasında, IŞİD in Irak ın ninova bölgesinde bulunan Hatra daki.

Işid Hatra Antik Kentini De Yok Etti

IŞİD, Irak ın kuzeyindeki 2 bin yıllık antik Hatra kentinin kalıntılarını yok etti. Bakanlık, bölgedeki çalışanlarından aldığı bilgileri kesin olarak.

Hava Durumu Oshat Hatra – Aylık Hava Durumu Geçmişi

Oshat Hatra, Geçmişteki hava durumu. Önceki ayOcak 2015. Hava durumu istasyonu: KURMITOLA DIA 196,7km adlı yerin Oshat Hatra İstasyon bölgesi: Enlem.

Hatıra Silah

2 Hatıra silah ürün teklifi! İnternet sitemiz üzerinde uygun fiyata Hatıra silah sipariş edip satınalabilirsiniz.

Nimrud'dan Sonra Hatra Kenti De Yıkıma Uğradı

IŞİD in Perşembe günü Nemrud kentini yerle bir etmesinin ardından bir yıkım haberi de yine aynı bölgeden geldi. Kuzey Irak taki Kürt.

Işid 2 Bin Yıllık Antik Kent Hatra'yı Buldozerlerle Yıkıyor

IŞİD militanlarının Nimrud dan sonra antik kent Hatra kentinin göre, Turizm ve Antika Bakanlığı, bölgedeki çalışanlarından aldığı bilgileri.

Işid Bu Kez Hatra'yı Hedef Aldı

IŞİD bu kez Hatra yı hedef aldı haberi için hemen tıklayın! birçoğu başkent Bağdat ile Irak dışındaki müzelere taşınmış olsa, bölgede hala çok.

IŞİD Kiliseyi tahrip etti

DÜNYA

3350 Gün 11 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1