Pazartesi13.05.2024

hatalı park edilen araçlar

hatalı park edilen araçlar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çekiciler

g Duraklayan veya park edilen araçların yanında, h İşaret levhalarına, yaklaşım yönünde ve park izni verilen yerler dışında, yerleşim birimi içinde onbeş metre.

Hatalı Park Edilen Araçlar

Üst kattaki vatandaşlar evlerinde mahsur kalırken, itfaiye ekipleri dar sokaklar ve hatalı park edilen araçlar nedeniyle olay yerine ulaşmakta.

Hatalı Park Ve Dar Sokaklar İtfaiyeye Zor Anlar Yaşattı Haberi

11 Üst kattaki vatandaşlar evlerinde mahsur kalırken, itfaiye ekipleri dar sokaklar ve hatalı park edilen araçlar nedeniyle olay yerine ulaşmakta.

Hatalı Park Edilen Araçlar

11 Üst kattaki vatandaşlar evlerinde mahsur kalırken, itfaiye ekipleri dar sokaklar ve hatalı park edilen araçlar nedeniyle olay yerine ulaşmakta.

Hatalı Park Ve Dar Sokaklar İtfaiyeye Zor Anlar Yaşattı

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde hatalı park edilen araçlar kurtarıcılar tarafından kaldırılıyor.Çorlu da cadde ve yol kenarlarına hatalı bir.

Çorlu'da Hatalı Park Edilen Araçlar Kurtarıcılar Tarafından Kaldırılıyor

Davut Kaya Formda calisiyorum.o kadar cokki böyle park eden araclar anlatamam.plakalarini kapatmayin burda rencide olsunlar.boyle boyle ogrenecekler.birde.

Kayseri Forum'da Hatalı Park Edilen Araç...

Büyükşehirlerde her gün yüzlerce araç hatalı park ettiği gerekçesi ile trafik Şimdi buradan sormak istiyorum bir aracın park edilen yerin yanlış mı yoksa doğru.

Hatalı Park Eden Bu Aracı Kim Çekecek!

Rusyada Hatalı Park Edilen Araçlar Nasıl Çeklir videosunu 59saniye üzerinden izleyin. Bizimkilerden biraz farklı olduğunu kabul.

Rusyada Hatalı Park Edilen Araçlar Nasıl Çeklir

Hatalı park cezası sorgulama ve İspark borçlarınız için sayfamızı kullanabilirsiniz. linki açtığında göreceği sayfa üzerinde ifade edilen boşluklara araç plaka no,.

Beyoğlu'nda yangın: Elektrik panosundan yangın çıktı

ASAYİŞ

3337 Gün 13 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1