Perşembe16.05.2024

Haseke

Haseke haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Haseke

Suriye nin kuzeyindeki Haseke kentinde Nevruz kutlamaları sırasında düzenlenen bombalı saldırılarda 33 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı.

Hasiçisuriye

19 Suriye nin Haseke kentinde, PYD ve bazı Kürt grupların kontrolü altındaki bölgede Nevruz kutlamaları sırasında iki ayrı intihar saldırısı.

Haseke'de İntihar Saldırısı En Az 20 Ölü

15 Suriye Genel Devrim Konseyi nden SRGC yapılan açıklamada, Haseke kentinin Mufti bölgesindeki Nevruz kutlamalarında bir intihar.

Haseke'de İntihar Saldırısı En Az 30 Ölü!

18 Suriye nin Haseke kentinde, PYD ve bazı Kürt grupların kontrolü altındaki bölgede Nevruz kutlamaları sırasında iki ayrı intihar saldırısı.

Haseke

15 Suriye nin kuzeyinde Kürtlerin yoğunlukta yaşadığı Haseke kentinde, Nevruz kutlamaları sırasında iki patlamanın meydana geldiği bildirildi.

Haseke'de Nevruz Kutlamasına İntihar Saldırısı En Az 20 Ölü

17 Suriye nin Haseke kentinde, PYD ve bazı Kürt grupların kontrolü altındaki bölgede Nevruz kutlamaları sırasında iki ayrı intihar saldırısı.

Haseke'deki Nevruz Kutlamalarında Patlamalar 56 Ölü / Sputnik

16 Hawar Haber Ajansı nın ANHA haberine göre, Hasekê de ilk saldırı saat 18.00 sularında, Muftî Mahallesi ndeki Şehitler Meydanı nın batısında.

Haseke'de İntihar Saldırısı En Az 20 Ölü

YDH Suriye Analisti Hasan Sivri, bugün Haseke de Suriye Ulusal Savunma Güçleri ile YPG arasında yaşanan çatışmanın ayrıntılarını yazdı.

Newroz Kutlamasına Bombalı Saldırı En Az 17 Ölü

YDH Suriye Temsilcisi Mehmet Serim, Suriye nin Haseke kentinde yaşanmakta olan son durumu, orada yaşayan bir Suriyeli ile konuştu.

Haseke'de Ndf

Suriye de ilginç gelişme. IŞİD ve Esad güçleri çatıştı, petrol kuyuları bulunan Haseke büyük oranda Kürtlerin kontrolü altına girdi.

Haseke'den İzlenimler

5 Rojava Kantonları Genel Koordinasyonu, Newroz öncesi Haseke de IŞİD tarafından sivillere yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak, hiçbir.

Haseke Ypg Kontrolü Altına Girdi Videosu

Suriye nin kuzeyindeki Haseke ve Kamışlı kentlerinde YPG ile Suriye yönetimine bağlı güçler arasında dün başlayan çatışmaların sürdüğü.

'haseke'deki Saldırı Rojava Halkının İradesini Kıramaz'

6h ago bbcturkce tweeted: Suriye nin Haseke kentinde Nevruz kut.. - read what others are saying and join the conversation.

Haseke Ve Kamışlı'da Ypg Ve Suriye Ordusu Arasında Çatışma

18 Suriye Genel Devrim Konseyi nden SRGC yapılan açıklamada, Haseke kentinin Mufti bölgesindeki Nevruz kutlamalarında bir intihar.

Tweets About Haseke Hashtag On Twitter

4 BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon cuma gecesi Nevruz kutlamaları sırasında Haseke kentinde düzenlenen bombalı saldırıları kınadı.

Haseke'de Nevruz Kutlamaları Sırasında İntihar Saldırısı

Sandtrift 1, 32457 Porta Westfalica; infohaseke.de; 49 05731 7607-0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Anayasa' çağrısı

POLİTİKA

3087 Gün 7 Saat 30 dk. önce yayınlandı

IŞİD Haseke saldırısı: 30 ölü

DÜNYA

3248 Gün 11 Saat 45 dk. önce yayınlandı

AKP ile HDP koalisyon görüşmesi

POLİTİKA

3256 Gün 2 Saat 56 dk. önce yayınlandı

IŞİD'e saldırı

DÜNYA

3281 Gün 4 Saat 28 dk. önce yayınlandı

Ban Ki Moon Haseke Nevruz saldırısını kınadı

DÜNYA

3344 Gün 9 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1