Perşembe09.05.2024

Harput

Harput haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Harput

Harput; Elazığ, yakınlarında bulunan bir antik kenttir. MÖ 20. yüzyıldan kalıntılar bulunmaktadır. Antik Harput yerleşim alanı, bir açık hava müzesi gibidir. Müzesi.

Harput

H.G ENERJİ ÜRETİME BAŞLADI. Holding iştiraki olan H.G Enerji Elektrik Üretim San.Tic.A.Ş nin Gediz Kütahya da bulunan 54 Mw gücündeki santralinde,.

Harput Holding

Mevcut tarihi kaynaklara göre Harput un en eski sakinleri M.Ö. 2000 yıllarından itibaren Doğu Anadolu ya yerleşen Hurrilerdir. Hurrilerden sonra bölgenin, Hitit.

Harput

Ev tekstiline yönelik her türlü kumaş üretimi yapan firmanın web sitesi.

Harput Tekstil

Harput, Harput, Turkey. 26.925 beğenme · 258 kişi bunun hakkında konuşuyor. Harput, Doğu Anadolu Bölgesi nin Yukarı Fırat bölümünde, bugünkü Elazığ il.

Harput

Harput adının kaynağı tartışmalıdır. Amasyalı Strabon un bahsettiği Sophene bölgesindeki Karkathiokerta nın Harput olduğu, hatta isminin de buna dayandığı .

Harput

Selçuklu ve Moğollar Döneminde Harput middot; - Ve Devamı. Harput Musikisi Hakkında Genel Bilgiler İçindeki Yeri middot; - Elazığ ve Harput ta Geleneksel Müzik İcrası.

Harput Uygulama Ve Araştırma Merkezi

harput kulaklarini sarkit eski korkutlar cikiyor karanliklardan bacadan dusen harput gormek istemiyorum gozumden ye beni duymak istemiyorum kulagimdan ye.

Harput

Harput Sancak Haber. 01:27 - Harput un Gönül Erleri Hayat Buluyor Belediyesi tarafından düzenlenecek Harput un Gönül Erleri programında oldukça gen.

Erzurum mobese kazaları

ASAYİŞ

3235 Gün 7 Saat 40 dk. önce yayınlandı

Barajlarda son durum

ÇEVRE

3299 Gün 1 Saat 58 dk. önce yayınlandı

Elazığ Harput yolunda trafik kazası: Otomobil takla attı

ASAYİŞ

3324 Gün 22 Saat 45 dk. önce yayınlandı

Diyarbakır Ulu Camii fotoğrafları

KÜLTÜR-SANAT

3328 Gün 5 Saat 6 dk. önce yayınlandı

1