Cuma17.05.2024

Hapuşte yaylası

Hapuşte yaylası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çözüm Süreci Baharı Haberi

58 dak. önce Şemdinli ilçesinin Derecik beldesinde bulunan Hapuşte ve Sılo yaylası, 30 yıl aradan sonra çözüm süreci baharıyla renklendi. Sabahın erken.

Derecik'te Kazı Yapıldı

Motor şase numaraları alındı. Yani Çiçek Tepe Yaylası Hapuşte Yaylası da yapılan hem keşif incelemeydi hem de kazı çalışmasıydı. Fakat kazı çakışmasında.

'kayıp Acısı Hiç Dinmez' Haber Yazdırma Sayfası

14 kişiden Kerem İnan ın mezra halkının gözü önünde yapılan işkenceden sonra, Aşur Seçkin in ise Hapuşte Yaylası nda öldürüldüğü iddia edilmişti. Bir askerin.

Kayıp Acısı Hiç Dinmez

14 kişiden Kerem İnan ın mezra halkının gözü önünde yapılan işkenceden sonra, Aşur Seçkin in ise Hapuşte Yaylası nda öldürüldüğü iddia.

'bari Mezarsızlığa Alıştırmayın Bizi'

Gözaltına alınanlardan Kerem İnan ın köylülerin gözleri önünde gördüğü işkence ile, Aşur Seçkin in ise Hapuşte Yaylası nda Ali Yarbay.

Biz Katliamlara Alıştık Bari Mezarsızlığa Alıştırmayın Haberi

Gözaltına alınanlardan Kerem İnan ın köylülerin gözleri önünde gördüğü işkence ile Aşur Seçkin in ise Hapuşte Yaylası nda Ali Yarbay.

Gazete Onsekiz

Çözüm süreci baharı. Şemdinli ilçesinin Derecik beldesinde bulunan Hapuşte ve Sılo yaylası, 30. 13 Nisan 2015 yurtta hava durumu. Meteoroloji İşleri Genel.

Emek Dünyası Kayıplarını Dere Kenarında Andılar

14 kişiden Kerem İnan ın mezra halkının gözü önünde yapılan işkenceden sonra, Aşur Seçkin in ise Hapuşte Yaylası nda öldürüldüğü.

Şemdinli'de Çatışma 1 Uzman Çavuş Şehit...

Ortaklar Köyü nün Ormancık mezrası ile Hapuşte ve Silo yaylalarında PKK lılarla sıcak temas sağlayan güvenlik güçleri ile PKK lılar arasında çatışma başladı.

Vatandaşlar Sürecin Bitmesini İstemiyor

22 dak. önce Şemdinli ilçesinin Derecik beldesinde mevcut bulunan Hapuşte ve Sılo yaylası, 30 sene aradan akabinde çözüm süreci baharıyla renklendi.

Çözüm süreci ne zaman sonuçlanacak?

GENEL

3321 Gün 20 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1