Pazar12.05.2024

Halklar ve Özgürlükler Derneği

Halklar ve Özgürlükler Derneği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yeryüzüne Özgürlük Derneği

2 İnsan-hayvan demeden yaşama karşı suç işleyen, halklar arasında nefreti Duruşmaya Yeryüzüne Özgürlük Derneği, İstanbul Barosu Hayvan.

İstanbul Okmeydanı'nda Dhkp

1 Operasyon kapsamında Okmeydanı Mithatpaşa ve Piyalepaşa Caddesi üzerindeki birtakım binalara ve Halklar ve Özgürlükler Derneği ne özel.

Yürüyüş

GELENEKSEL HALK SOFRASI 4 EYLÜL 2011 - PAZAR biz bir dost sofrasında, bie de 1 MAYIS: Anadolu Halklar ve Özgürlükler Derneği Önü/Son Durak

İstanbul Okmeydanı'nda Dhkp

30 dak. önce Operasyon kapsamında Okmeydanı Mithatpaşa ve Piyalepaşa Caddesi üzerindeki birtakım binalara ve Halklar ve Özgürlükler Derneği ne özel.

Okmeydanı'nda Eş Zamanlı Operasyon

1 Caddesi üzerinde bulunan birtakım binalara ve Halklar ve Özgürlükler Derneği ne, özel harekat timleri tarafından baskın düzenlendi. Yoğun.

Antalya Özgürlükler Derneği Kapatılma Mahkemesi

Faşist AKP iktidarı Antalya Halk Cephesine karşı 20 Kasım 2012 tarihinde Duruşmadan sonra Antalya Özgürlükler Derneği yönetim kurulu ve.

İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi

Bütün halklar ve uluslar için bir ortak başarı ölçüsü olarak bu insan Hakları bu hak ve özgürlüklere saygının yerleşmesini amaçlayan eğitim ve öğretim yoluyla; .

Okmeydanı'nda Dhkp

3 Operasyon kapsamında Okmeydanı Mithatpaşa ve Piyalepaşa Caddesi üzerindeki birtakım binalara ve Halklar ve Özgürlükler Derneği ne özel.

Temel Haklar Ve Özgürlükler Derneği Haberleri

2000 yılı ve sonrası emekli olanlara müjde. Türkiye Emekliler Derneği nin açtığı davada, bilirkişi, intibak artışının 2000 sonrasında emekli olanlara.

Ortak Bildiri Roboskî'de Katliam Devam Ediyor!

2 Bölge halklarıyla birlikte hayvanlar da savaş, soykırım ve katliam politikalarından nasibini almaktadır. Yeryüzüne Özgürlük Derneği

Okmeydanı DHKP-C operasyonu

GENEL

3328 Gün 3 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1