Cumartesi18.05.2024

Haliç Köprüsü

Haliç Köprüsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Haliç Köprüsü

Tarih boyunca Haliç in iki yakasını birleştiren birçok köprü yapılmıştır. En eski kayıtlara göre, Altın Boynuz üzerine ilk köprü 6. yüzyılda I. Justinianus tarafından .

Galata Köprüsü

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü, çevreyolu ve Haliç e üçüncü köprü yapımı için imzalanan anlaşmayla yapımı kararlaştırılmıştır. Boğaziçi Köprüsü çevre yollarının.

Haliç Köprüsü

Haliç Köprüsü ndeki korkuluklara çıkan 27 yaşındaki baba, kucağına aldığı 2 yaşındaki çocuğuyla birlikte intihar girişiminde bulundu. Baba.

Haliç Köprüsü

Galata Köprüsü haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Galata Köprüsü ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Galata Köprüsü Haberleri

4 Haliç Köprüsü ndeki korkuluklara çıkan 27 yaşındaki baba, kucağına aldığı 2 yaşındaki çocuğuyla birlikte intihar girişiminde bulundu. Baba.

Haliç Köprüsü'nde İntihar Girişimi!

galata koprusu haberleri, güncel galata koprusu haber ve fotoğrafları ile en yeni galata koprusu gelişmeleri burada.

Galata Koprusu Haberleri Ve Galata Koprusu Gelişmeleri

halic koprusu haberleri, güncel halic koprusu haber ve fotoğrafları ile en yeni halic koprusu gelişmeleri burada.

Halic Koprusu Haberleri Ve Halic Koprusu Gelişmeleri

Eski adıyla Cisr-i Cedit Yeni Köprü köprüsü, 1845 yılında I. Abdülmecit in annesi Valide Sultan tarafından ahşap olarak inşa ettirildi. Kısa sürede eskiyen.

Galata Köprüsü

haliç köprüsü haberi, haliç köprüsü haberleri, haliç köprüsü hakkında haberler, haliç köprüsü son dakika, haliç köprüsü, haber.

Haliç Köprüsü Haberleri

haliç in üzerindeki köprülerden en kuzeyde ve e-5 üzerinde olanı. 1845 yilinda bezmialem valide sultan tarafindan, valide koprusu adi ile ahsap bir kopru.

Haliç Köprüsü

Haliç Köprüsü nden Mecidiyeköy e seyreden bir araçtan yola falçata kolisi düştü. Yola saçılan maket bıçakları arkadan gelen çok sayıda aracın lastiklerinin.

Haliç Köprüsü Haberleri

Tarihi Galata Köprüsü nün kayıp 4 parçası 1992 yılındaki yangında hasar görerek sulara gömülüştü. 1994 yılının ocak ayında sudan çıkarılan parçalar, işlevlerini.

Galata Köprüsü Haberleri

Galata Köprüsü İstanbul da Eminönü ile Karaköy arasında bulunan ve Haliç in iki yakasını birbirine bağlayan köprü. Sultan İkinci Bayezid Han 1468-1512.

Galata Köprüsü Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Haliç Köprüsü haritası, Defterdar Mh. Eyüp ilçesi ve Istanbul ilinde yer alır, Haliç Köprüsü nerede olduğu ve yakın yerlere olan mesafeler haritada.

Galata Köprüsü Galata Brıdge

YILDIZLAR Restaurant Cafe

Haliç Köprüsü'nde intihar girişimi

ASAYİŞ

3346 Gün 9 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1