Pazartesi13.05.2024

Haliç Kongre Merkezi

Haliç Kongre Merkezi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Haliç Kongre Merkezi

İstanbul un Deniz Kenarındaki Tek Kongre Merkezi.

Ulaşım

The latest Tweets from Haliç Kongre Merkezi haliccongressc. 102.000 M2 lik bir alan üzerine kurulan Haliç Kongre Merkezi, İstanbul un deniz kenarındaki.

Haliç' Te Düğün

En gelişmiş sahne ve ses teknolojisi ile donatılmış Haliç Kongre Merkezi

Etkinlikler

Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu, İstanbul / TURKEY Tel : 90 212 311 11 11 Fax : 90 212 311 11 99.

Haliç Kongre Merkezi Hakkında

HALİÇ KONGRE MERKEZİNE ULAŞIM İÇİN. Haliç Kongre Merkezi ne doğru giden Metrobüs-Şehir Otobüsü-Minibüse binin ve E-5 D100 otobanında, Haliç.

Bize Ulaşın

Haliç Kongre Merkezi, Sütlüce, Istanbul, Turkey. 1.799 beğenme · 104 kişi bunun hakkında konuşuyor · 50.277 kişi buradaydı. Yerel İşletme.

Kapasite Tablosu

Haliç Kongre Merkezi, toplantı, kongre ve etkinlikler sektörünün tek ödül töreni Ace of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Töreni ne bu yıl üçüncü kez ev.

Sütlüce Mh.haliç Kongre Merkezi 34050 Beyoğlu/istanbul

HALİÇ KONGRE MERKEZİ, HALİÇ KONGRE MERKEZİ durağından geçen hatlar, sefer süresi, sefer saatleri ve güzergah haritası.

Haliç Kongre Merkezi

Kentin sesleri ile martı ve dalga seslerinin birbirine karıştığı sahilde bir düğün düşleyin. Haliç Kongre Merkezi göz alıcı manzarasıyla, kentin içinde ama aynı.

Haliç Kongre Merkezi Haliccongressc

Haliç Kongre Merkezi İşletmeleri A.ş Firmasına ait güncel iş olanaklarını görüntüleyebilir ve iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Haliç Kongre Merkezi İstanbul Biletleri.

Turkcell Teknoloji Zirvesi 2014. 12-13 Kasım da Haliç Kongre Merkezi nde gerçekleşen Turkcell Teknoloji Zirvesi videolarını izleyebilirsiniz.

Haliç Kongre Merkezi

kongre merkezi olarak kullanılacak en büyük salon 3 bin kişi kapasiteli. tesiste bin 284 kişilik çok amaçlı salon, 2 adet 400 er kişilik sinema veya çok amaçlı.

Haliç Kongre Merkezine Ulaşım İçin

Haliç üzerinde Haliç Kongre Merkezi nin yanında elverişli bir konumda hizmet veren Lazzoni Hotel, İstanbul un Eski Kent ine arabayla 10 dakika uzaklıktadır.

Haliç Kongre Merkezi

Find hotels near Haliç Kongre Merkezi, Türkiye online. Good availability and great rates. Book online, pay at the hotel. No reservation costs.

Haliç Kongre Merkezi / Haliç Congress Center

halic kongre merkezi haberleri, güncel halic kongre merkezi haber ve fotoğrafları ile en yeni halic kongre merkezi gelişmeleri burada.

Haliç Kongre Merkezi Durağından Geçen İett Otobüs Hatları

7.043 mekanına 305 ziyaretçiden 53.185 fotoğraf ve Haliç Kongre Merkezi tavsiyeye bak. Gerçekten başarılı ve çok yönlü kullanılan kongre ve toplantı.

Haliç Kongre Merkezi

Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri nin düzenlendiği Haliç Kongre Merkezi ne bu sabah 10.00 sularında bomba ihbarı yapıldı. Bunun üzerine yapılan.

Haliç Kongre Merkezi İşletmeleri A.ş İş İlanları

Haliç Kongre Merkezi haritası, Sütlüce Mh. Beyoğlu ilçesi ve İstanbul ilinde yer alır, Haliç Kongre Merkezi nerede olduğu ve yakın yerlere olan mesafeler.

Turkcell Teknoloji Zirvesi 2014

Logosphere 2014 etkinliğine gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Seneye görüşmek üzere.. 6 Saniyede 1 Fikir yarışmamız ise devam ediyor. Hayalini.

Booking Haliç Kongre Merkezi Yakınında 1179 Otel. Yerinizi

İstanbul Haliç Kongre Merkezi Otelleri | İstanbul Gezilecek Yerler, Yakın Oteller, İstanbul Otelleri | Hotels.

Haliç Kongre Merkezi

Haliç Kültür ve Kongre Merkezi, Türkiye nin en büyük ve modern kongre ve kültür merkezidir. Yaklaşık 65 bin metrekarelik bir alana sahip olan merkezin.

Haliç Kongre Merkezi

. kayıt yaptırmak isteyen katılımcılar Kongre Merkezi nde kurulacak olan kayıt masalarından 50€ karşılığında kayıt yaptırabilirler. Katkılarıyla. KONGREYE. 254.

Haliç Kongre Merkezi Haberleri

4 tarihinde Haliç Kongre Merkezinde Gerçekleşecek olan Data Center Türkiye 2014 Konferansına ulaşım bilgileri için tıklayınız.

Haliç Kongre Merkezi Haritası Sütlüce Mh. Beyoğlu İstanbul

salonları gayet güzel. ancak anlam veremedim nasıl bu kadar kör olunabilir? haliç in kenarında denizin kıyısında, denizle kongre merkezi yürüyüş alanı arasında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Harp Akademileri Komutanlığı ziyareti

POLİTİKA

3342 Gün 16 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1