Cuma10.05.2024

Halepçe katliamı

Halepçe katliamı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Halepçe'ye Zehirli Gaz Saldırısı

Saddam Hüseyin, Halepçe katliamı nda Kürtlere karşı soykırım yaptığı suçlamasıyla da yargılanırken, başka bir katliam suçundan Duceyil Katliamı nda, insanlığa.

Halepçe Katliamı

HDP, Halepçe Katliamı nın Kürt Soykırımı olarak tanınması, 16 Mart ın da Kürt soykırımını anma günü olarak kabul edilmesi için kanun teklifi.

27. Yılında Halepçe Katliamı! Halepçe Katliamı Nasıl Oldu?

2 27 yıl önce bugün Irak ta Halepçe Katliamı olarak bilenen olay yaşandı. Peki çok sayıda sivilin öldüğü Halepçe Katliamı nasıl oldu, sorumsu.

Halepçe Katliamı

zamaninda 1987/1988 kuzey irak kurtlerine yapilan katliamlar hakkinda pek cok yazisi olan gazeteci jeffrey goldberg e gore insanlarin ev ve esyalarinin da.

Halepçe Katliamını Ananlara Kız Öğrencilerden Tepki

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi nde Halepçe katliamını anan öğrencilere iki kız öğrenci bozkurt işareti yaparak tepki gösterirken, bir kız.

Halepçe Katliamı'nın Üzerinden 27 Yıl Geçti

2 Bugün Halepçe Katliamı nın yıldönümü. Irak savaş uçakları, Halepçe yi bombaladı. Ortalığa keskin bir elma kokusu yayıldı ve çocuklar kokuya.

Halepçe Elma Kokusuyla Gelen Katliam

Halepçe Katliamı Baas rejiminin Halepçe çevresinde kullandığı savaş araçlarının bazıları müzede sergileniyor [Foto:Mahmut Bozarslan-Al.

Halepçe Katliamı 27. Yılında

27 yıl önce bugün Irak ta Halepçe Katliamı olarak bilenen olay yaşandı. İran Irak savaşı sırasında 1986-1988 tarihli arasında Saddam Heseyin in Irak ın.

Fotoğraflarla Halepçe Katliamı

2 Fotoğraflarla Halepçe Katliamı Foto Galeri Haberi Radikal de.Birbirinden ilginç dünya fotoğrafları için hemen tıklayın!

Halepçe Katliamı'nın 27'nci Yıldönümünde Beş Dakikalık Saygı

2 Halepçe Katliamı nın 27 nci yıldönümü dolayısıyla Irak Kürt Bölgesel Yönetimi nde IKBY anma törenleri düzenlendi. Halepçe, Erbil.

Halepçe Katliamı

halepçe katliamı, iran-Irak savaşının 8. yılında Irak ordusu ile bazı bölücü silahlı grupların çatışmaya girmesi sonucu ortya çıkan durum. saddam iktidarı 5000 kişi .

Halepçe Katliamı'nın 26'ıncı Yıl Dönümü

Dünyanın en büyük insanlık trajedilerinden biri olarak kabul edilen Halepçe Katliamı nın üzerinden 26 yıl geçti. Saddam Hüseyin in emriyle Irak.

Halepce Katliami Haberleri Ve Halepce Katliami Gelişmeleri

Bülent Arınç: Türkiye için yıkım olabilir Halepçe katliamı Haberleri - Aynı akım, Suriye kuzeyinden başlayarak Türkiye ye Kürtleri de getirecek olursa bu, Türkiye .

İnsanlık Tarihine Düşen Kara Leke Halepçe Katliamı...

İnsanlık Tarihine Düşen Kara Leke: Halepçe Katliamı. Daha dündü taze külleri, soğumamıştı Halepçe katliamının. Bir tek,bebeğine abanmış babanın makus.

Ramazan Öztürk'ün Objektifinden Halepçe Katliamı / 1

Halepçe Katliamı nın bugün 27 nci yıldönümü. Saddam Hüseyin in emriyle Irak ordusuna ait uçakların, 16 Mart 1988 de kimyasal gaz bombaları attığı.

Halepçe Katliamı 18

Halepçe katliamı 18 Kürdistan Yurtseverler Birliği ne bağlı Peşmergeler de İran ordusu ile işbirliği yaparak Halepçe kasabasına girdi ve isyan başlattı.

İnsanlığın Yüz Karası

HALEPÇE Katliamı - Komkujiya HELEBCEYÊ Saddam Hüseyin tarafından 16 Mart 1988 de yapılan katliamda 5 bini aşkın insan kimyasal.

Halepçe Katliamı'nın Üzerinden 27 Yıl Geçti – Nediyor

2 Halepçe Katliamı sırasında kullanılmasını emrettiği kimyasal silahlar nedeniyle Kimyasal Ali lakabıyla anılan Ali Hasan el Mecid, İnsanlığa.

Kck'den Halepçe Katliamı'na İlişkin Açıklama

3 KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanlığı, Halepçe Katliamı nı gerçekleştirenleri nefretle lanetleyerek, Kürt halkı ve bir bütün olarak özgürlük.

Halepçe Katliamı 27. Yılında

2 Halepçe Katliamı 27. yılında

Nevruz ateşi neden yakılır?

GENEL

3342 Gün 17 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1