Cumartesi18.05.2024

Hakan Yusuf Güner

Hakan Yusuf Güner haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hakan Yusuf Güner

The latest Tweets from Hakan Yusuf GÜNER ValiGuner: Afyon merkez tüm okullar 6 ocak 1 gün tatil

Hakan Yusuf Güner Valiguner

Valimiz Hakan Yusuf GÜNER in Özgeçmişi. -1967 yılında Ankara da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1983 yılında Nevşehir Lisesi ni.

Afyonkarahisar Valiliği Resmi Web Sitesi.valimiz Hakan Yusuf

Hakan Yusuf Güner, d. 1967, Ankara, Türkiye, Türk bürokrat. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi nden 1987 yılında mezun olmuştur. Hayrat, Tekman.

Hakan Yusuf Güner

tunceli valisi hakan yusuf güner, polis memuru ahmet küçüktağ ın gazdan etkilenerek kalp krizi geçirdiği iddialarına ilişkin, yanında bulunan arkadaşları,.

Hakan Yusuf Güner

Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Kimdir

Valimiz Hakan Yusuf Güner ilimizdeki göreve başlamasının akabinde ilçelerimizi tanımak, yöneticilerle tanışmak, yatırımları ve projeleri yerinde incelemek.

Valimiz Hakan Yusuf Güner İhsaniye'mizi Ziyaret Etti

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Çanakkale destanının ölümsüz kahramanlarının Türk milletinin azminin,.

Yusuf Güner Haberleri

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ın ev sahipliğinde ayrı ayrı düzenlenen.

Hakan Yusuf Guner Haberleri

1983 Yılı Nevşehir Lisesi mezunu Tunceli Valisi Sayın Hakan Yusuf GÜNER Afyonkarahisar Valisi olarak atanmıştır. FİB Haber Merkezi olarak.

Afyonkarahisar'da Şehit Yılmaz Tankül toprağa verildi

GENEL

3344 Gün 18 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1