Cuma10.05.2024

Güzeloba Mahallesi

Güzeloba Mahallesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Güzeloba Mahallesi Muhtarlığı

Güzeloba Mahallesi nerede haritası ve mahallede bulunan caddeler, sokaklar, okullar, muhtarlık ve otobüs durakları, Muratpaşa, Antalya.

Güzeloba Mahallesi Nerede Harita

Güzeloba Mahallesi Nerede Güzeloba Mh. Muratpaşa ilçesi ve Antalya ilinde yer alır, Güzeloba Mahallesi haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada.

Güzeloba Mahallesi Nerede Haritası Güzeloba Mh. Muratpaşa Antalya

Antalya Muratpaşa Güzeloba Mahallesi Haritası, Güzeloba Mahallesi Uydu Yol Arazi Haritası, Muratpaşa Güzeloba Mahallesi Uydu Görünümü, Muratpaşa.

Antalya Muratpaşa Güzeloba Mahallesi Haritası

Güzeloba Mah. Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden da.

Güzeloba Mah. Satılık Daire Fiyatları Sahibinden'da

Köy adları, mahalle ve sokak adları zamanla değişime uğrarlar; eski isimleri unutulup gider. Bunlardan birisi de Lara daki Çirkinoba dır.

Çirkinoba Ne Zaman Güzeloba Oldu?

Güzeloba -ANTALYA MURATPAŞA LARA Haritası, nerede ve nasıl gidilir yakın adresler uzaklıklar, Koordinat Rakım ve Mahallesi gibi Yöresel Bilgiler.

Adres Detay

Güzeloba mahallesi, Muratpaşa, Antalya haritası Güzeloba mahallesi, ANTALYA daki, MURATPAŞA daki GÜZELOBA MAHALLESİ araçların trafik plaka.

Güzeloba Mahallesi Muratpaşa Antalya Haritası Haritalar

79 ziyaretçiden 4.359 a Güzeloba Mahallesi tavsiyeye bak. Bence sehrin trafigine en uzak ama herseyi elinizin altinda bulabileceginiz mahalle..

Güzeloba Mahallesi

Güzeloba Mahallesi Muhtarlığı. ADI SOYADI, YUSUF ELMAS. DOĞUM TARİHİ, 01.01.1965. DOĞUM YERİ, ANTALYA. MUHTARLIK TELEFONU, 3491445.

Güzeloba Mahallesi Muhtarlığı

Güzeloba Haritası Lara Muratpaşa Antalya, uydu görüntüleri ve yol haritası, harita Güzeloba Lara semtine bağlı, Muratpaşa, Antalya ilçesinde yer almaktadır.

Antalya Muratpaşa'da trafik kazası: Otomobil fırına girdi

ASAYİŞ

3322 Gün 17 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1