Cuma17.05.2024

Güneysınır

Güneysınır haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Güneysınır Belediyesi

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Mesajı Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj.

Güneysınır/konya

Güneysınır, Konya ilinin bir ilçesidir. Konya ya 75 km uzaklıkta, Konya-Karaman D715 karayolunun 11 km batısında yer alan ilçe merkezini oluşturan iki yerleşim .

Güneysınır

HAKKINDA: Güneysınır Meslek Yüksekokulu, ara insan gücü açığının kapatılmasına katkı sağlaması amacıyla , 1993-1994 eğitim-öğretim döneminde Harita.

Güneysınır Meslek Yüksekokulu

KONYA - GÜNEYSINIR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. 12 Mart İstiklal Güneysınır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kullanılmış ders kitapları ve atık. 18.09. 2014.

Güneysınır

İlçenin yönetimi, idari yapılanması; tarihi, coğrafi, nüfus, sosyal, eğitim ve kültür özellikleri hakkında bilgiler yer alıyor.

Konya

Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı, Güneysınır Belediyesinin düzenlediği etkinlik kapsamında konferans verdi.

Güneysınır Kaymakamlığı

Güncel Güneysınır haberleri, son dakika Güneysınır haber ve gelişmeleri. Güneysınır hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Güneysınırspor. Konya da.

Güneysınır

Güneysınır ve Köyleri Eğitim Kültür Sanat Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Güneysınır da Mehmet Çavuşun oğlu Hasan Çakır KOSGEB destekli girişimci.

Güneysınır Haberleri

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | KONYA - GÜNEYSINIR. Yükseklik: 1123 m. Boylam: 32° 43 D. Enlem: 37° 16 K. Gün Batımı: 17:59. Gün Doğumu: 05:.

Güneysınır Haber

GÜNEYSINIR VE TARİHİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER: İlçemiz Güneysınır bölgesinde bulunan höyükte ve çevresindeki bazı köylerimizde topraktan yapılmış.

Güneysınır

Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanlığı, KONYA/GÜNEYSINIR. 635 beğenme · 42 kişi bunun hakkında konuşuyor. Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanlığı.

Bizim Konyagüneysınırgüneysınır Resimleritarihi

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. KONYA - GÜNEYSINIR - Gürağaç Ortaokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 6. Öğretmen Sayısı: 10

Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanlığı

KONYA - GÜNEYSINIR - Güneysınır Çok Programlı Lisesi. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 12. Öğretmen Sayısı: 17. Öğrenci Sayısı: 282.

Konya

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. KONYA - GÜNEYSINIR - Karasınır İlkokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 9. Öğretmen Sayısı: 8

Konya

Güneysinir Tapu Müdürlüğü. Telefon: 332 280 41 70. Faks: 471 25 75. Adres: Hükümet Konagı Kat:4 Güneysınır/Konya. Şehir: Konya. Bölge Müdürlüğü:.

Konya

Güneysınır Haber, Konya. 799 beğenme · 4 kişi buradaydı. Güneysınır Haber Bölge,Dünya ve Teknoloji Haberleri.

Güneysinir Tapu Müdürlüğü

Güneysınır İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü. Görme Engelliler EN. ARA. Ara. Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript i.

Güneysınır Haber

e-mail Adresi :guneysinirdiyanet.gov.tr. Telefon :0332 471 24 61. Fax :0332 471 23 83. Adres :Mevlana Mahallesi 46. Sokak No:3 Kat:1 42190 - Güneysınır/.

Güneysınır İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü

Güneysınır nerede, Güneysınır nereye bağlı? Nerenin İlçesi? Güneysınır ilçesi Konya iline bağlıdır. Konya Güneysınır arası 85 Km dir. Bu mesafe 1 saat 18.

Güneysınır Müftülüğümüz

Özyavuz kız - erkek öğrenci yurdu. Güneysınır / KONYA.

Güneysınır Nerede? Konya İle Arası Kaç Km? 85 Km

Güneysınır ilçesi haritası ve ilçede bulunan 18 adet mahallenin listesi, Güneysınır , Konya.

Özyavuz Öğrenci Yurdu

Güneysınır ile ilgili ya da bu kavramı içeren internet sitelerindeki tüm resimler, fotoğraflar ve diğer görsel materyaller aşağıda listelenmiştir. Güneysınır resimlerini.

Güneysınır Haritası Ve Güneysınır Mahalleleri

Konya Güneysınır hava durumu 15 günlük, Konya Güneysınır ilinin en güncel 15 günlük hava durumu Konya Güneysınır tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır.

Güneysınır Resimleri

Güneysınır ilçesinde tarlada çiftçiler tarafından bulunan Canis Lupus cinsi kahverengi kurt yavrusu, Selçuk Üniversitesi SÜ Veteriner Fakültesi Hayvan.

Konya Güneysınır Hava Durumu 15 Günlük

KONYA GÜNEYSINIR Posta Kodu,KONYA_GÜNEYSINIR ilçe Mahalle Cadde Sokak Posta Kodları ve Türkiye Posta Kodu sorgulama.

Konya Konya Konya İline Bağlı Güneysınır İlçesi Haberleri Haber

Güneysınır İlçe Raporu, 2014. Sayfa 1. ÖNSÖZ. Mevlana Kalkınma Ajansı, TR52 Konya, Karaman Düzey 2 Bölgesi için bölgesel gelişmeyi hızlandırmak.

Konya Güneysınır Posta Kodu

Konya Güneysınır Namaz Vakitleri 2015 - Güneysınır Diyanet Namaz Vakitleri, Güneysınır Konya Diyanet Namaz Saatleri, Güneysınır Namaz Saati.

Güneysınır İlçe Raporu

Köy Adı, Muhtar, Telefon, Faks, e-Posta. AĞAÇOBA. NİYAZİ KOCAKAFA. 0332 475 72 51. AVCITEPE. Ali AÇIKEL. 03324712684. GÜRAĞAÇ. AHMET.

Güneysınır Namaz Vakitleri

09 Mayıs 1990 yılında Güneybağ ve Karasınır beldeleri birleştirilerek GÜNEYSINIR adında ilçe olmuştur. Karasınır, Güneybağ ve Emirhan ise.

Engelli otoparkına park eden Trafik polisine ceza kesildi

GENEL

3346 Gün 16 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1