Cumartesi18.05.2024

Gülyazı köyü

Gülyazı köyü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gülyazı Köyügülyazı/şırnak

Köyün adı resmi kayıtlarda 60 lı yıllara kadar Bijuh ismiyle geçmiştir. Bu isim değiştirilip GÜLYAZI olarak Türkçeleştirilmiştir. Orijinal ismi Bêjuh olup web teki.

Gülyazı Köyü

Gülyazı Haberleri - ŞIRNAK ın Uludere İlçesi ne bağlı Ortasu Köyü nde 28 Aralık 2011 tarihinde düzenlenen hava operasyonunda yaşamını yitiren 34 köylü için.

Gülyazı Uludere

GÜLYAZI KÖYÜ. Şırnak Uludere Gülyazı Köyü sayfasında eksik veya hatalı gördüğünüz bilgiler için bildirimde bulunabilirsiniz. Bilgi Güncelleme.

Gülyazı Haberleri Ve Gülyazı Gelişmeleri

Yakınlarda; 2015; 2014; 2013. Gülyazi KÖYÜ /afyon. Facebook ta. Gülyazi KÖYÜ /afyon ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. KaydolGiriş Yap.

Gülyazi Köyü /afyon

Şırnak Uludere Gülyazı Köyü Salatalıkpınarı mevkiinde keşi-gözetleme ve pusu- dinleme faaliyeti gerçekleştiren güvenlik güçlerine teröristler tarafından taciz.

Gülyazı Köyü Tanıtım

Gülyazı Köyü Şırnak ilinin, Uludere ilçesine bağlı büyük bir köydür. Köyümüz Şırnak merkeze 75 km, Uludere ilçesine 35 km uzaklıktadır. Köyümüzün içinden.

Gülyazı Köyü

Gülyazı köyü tanıtım videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

1