Cuma17.05.2024

Gültepe

Gültepe haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gültepe

İstanbul Gültepe de bulunan bir yardımlaşma derneğine gelen kimliği belirsiz kişiler ile dernekte bulunanlar arasında çıkan silahlı çatışmada 2.

Gültepe

9 İstanbul Kağıthane Gültepe de Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Ay Işığı Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ne.

Gültepe'de Yardımlaşma Derneğinde Silahlı Çatışma 2 Ölü 5 Yaralı

6 Kağıthane Gültepe de yetim ve öksüz çocuklar yardımlaşma ve eğitim derneğine kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Gültepe'de Silahlı Çatışma 2 Ölü 5 Yaralı

8 RADİKAL - İstanbul Gültepe de bulunan bir yardımlaşma derneğine gelen kimliği belirsiz kişiler ile dernekte bulunanlar arasında çıkan silahlı.

Gültepe'de Silahlı Çatışma 2 Ölü5 Yaralı

1980 li yıllarda İzmir in Gültepe semtinde geçen hikaye, Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat adındaki dört çocuğun yaşadıkları semtle ve hayatla mücadelesini anlatır.

Gültepe

Semt olduğundan kesin sınırları çizilememekle birlikte, Ortabayır,Telsizler, Gültepe,Harmantepe ve Yahya Kemal mahallelerinin bulunduğu alana yayıldığı ve.

Benim Adım Gültepe

diye sorular soran guzide insanlarin oturdugu gecekondu semti.kavacik hakkinda ne dusunulur bilmem ama gultepe halen bir gecekondu semtidir. 1023864.

Gültepe Kağıthane

Gültepe Mahallesi Nerede Gültepe Mh. Kağıthane ilçesi ve İstanbul ilinde yer alır, Gültepe Mahallesi haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada.

Gültepe

İstanbul Kağıthane Gültepe haritası, İstanbul Kağıthane Gültepe uydu görüntüleri, İstanbul Kağıthane Gültepe karayolları haritası, google maps İstanbul.

İstanbul Kağıthane'de derneğe silahlı saldırı: 2 ölü, 5 yaralı

ASAYİŞ

3321 Gün 2 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1