Cumartesi11.05.2024

Gültekin Kocaköse

Gültekin Kocaköse haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gültekin Kocaköse

Baba Gültekin Kocaköse yönetimindeki 09 H 3130 plakalı otomobil, Denizli yönüne dönmek için kavşaktaki trafik ışıklarında beklemeye başladı.

Aydın'da Kırmızı Işık Faciası 3 Ölü

8 Kazada otomobil sürücüsü Gültekin Kocaköse ile eşi Tennur Kocaköse 47 olay yerinde hayatını kaybetti. Kısa sürede bölgeye ulaşan 112 Acil.

Kırmızı Işıkta Durmayan Kamyon Otomobili Ezdi 3 Ölü 2

1 Aydın ın Kuyucak İlçesi nde, kırmızı ışıkta durmayan bir kamyonun altına aldığı otomobilde ölen baba Gültekin Kocaköse 48, eşi Fennure.

Gültekin Kocaköse

7 Kazada emniyet kemeri takılı olan otomobil sürücüsü Gültekin Kocaköse ile eşi Tennur Kocaköse 48 olay yerinde hayatını kaybetti.

Kırmızı Işık İhlali Kocaköse Ailesini Yok Etti

Gültekin Kocaköse Facebook ta. Gültekin Kocaköse ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek.

Gültekin Kocaköse

6 Baba Gültekin Kocaköse yönetimindeki 09 H 3130 plakalı otomobil, Denizli yönüne sapmak için kavşaktaki seyrüsefer ışıklarında beklemeye.

Kırmızı Işıkta Durmayan Kamyon Otomobili Ezdi 3 Ölü

1 Aydın`ın Kuyucak İlçesi`nde, kırmızı ışıkta durmayan bir kamyonun altına aldığı otomobilde ölen baba Gültekin Kocaköse 48, eşi Fennure.

Kırmızı Işıkta Durmayan Kamyon Otomobili Ezdi 3 Ölü 2

Kuyucak ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpıştığı kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Denizli den Aydın a giden Gültekin Kocaköse 50 yönetimindeki.

Aynı Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Denizli den Aydın a giden Gültekin Kocaköse 50 yönetimindeki 09 H 3113 plakalı otomobil, Karacasu Kavşağı nda Özkan B. 43 idaresindeki 09 JN 895.

Aydın Kuyucak'ta trafik kazası: Kamyon otomobile çarptı

ASAYİŞ

3312 Gün 10 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1