Pazar16.06.2024

GÖTEBORG

GÖTEBORG haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Göteborg

Göteborg [ˌʝøtəˈbɔrj], İsveç in ikinci ve İskandinavya nın dördüncü büyük şehridir. Göteborg şehir merkezinin 485.000, metropolitan bölgesinin ise yaklaşık .

Ifk Göteborg

IFK Göteborg, Göteborg da kurulmuş olan bir futbol kulübüdür. Kuruluş yılı 1904, renkleri mavi beyazdır. Maçlarını Ullevi Stadyumu nda oynar. Malmö FF ve AIK,.

Göteborgisveç

Göteborg fikstürü, iddaa maçları sonuçları, Göteborg maç istatistikleri

Göteborg

Volvo Ocean Race 2015. Volvo Ocean Race brings the world in full sail straight into the heart of Gothenburg, where a new part of the city unfolds. It is celebrated .

Göteborg Futbol Takımı

İsveç in en büyük ikinci şehri olan Göteborg, İskandinavya nın ise en büyük dördüncü şehridir. Göteborg, İsveç in Kuzey Denizi ne bakan yakasında Kattegat .

Official Tourist Guide Gothenburg – Goteborg

GÖTEBORG CİHAN- İsveç in Göteborg şehrinde dün gece gerçekleştirilen ve 2 kişinin ölüp çok sayıda kişinin yaralandığı silahlı saldırının.

Göteborg

Göteborg/Gothenburg: The Official Guide. 77907 likes · 24827 talking about this. Hej, this is Gothenburg – the city on the Swedish west coast famous.

Göteborg

General information about Göteborg Landvetter Airport – flight schedules, airport car parking, buses, shopping and restriction on liquids.

Göteborg/gothenburg The Official Guide

On Blocket you can see ads in Göteborg. Alla annonser i Göteborg. , 51834. Välj kategori. BLOCKET BOSTAD ›

İsveç'te restorana silahlı saldırı

DÜNYA

3376 Gün 23 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1