Çarşamba08.05.2024

Goni Adası

Goni Adası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Karaada

Gonı Adası haritası İzmir ili içinde yer almaktadır, coğrafi konum olarak ise; enlem : 38.440 ve boylam: 26.346 koordinatlarındadır. Gonı Adası yakınındaki.

Gonı Adası Haritası İzmir 38° 26 Dk 25 Sn. Kuzey 26° 20 Dk. 44 Sn

Kara Ada Izmir Goni Adasi A small island in Urla District, İzmir.

Kara Ada Izmir Goni Adasi

İzmir in Çeşme ilçesi açıklarında bulunan Kara Ada da Eşek Adası-Goni Adası bulunan sahipsiz hayvanlar, Orman ve Su İşleri Bakanlığı.

Goni Adası

8 İzmir in Çeşme ilçesi açıklarındaki Kara Ada da Eşek Adası-Goni Adası bulunan sahipsiz hayvanların korunması amacıyla Orman ve Su İşleri.

Goni Adası

8 ANKARA AA - İzmir in Çeşme ilçesi açıklarındaki Kara Ada da Eşek Adası- Goni Adası bulunan sahipsiz hayvanların korunması amacıyla.

Kara Ada'daki Sahipsiz Hayvanlar Koruma Altında

0 Goni/Eşek Adası, Çeşme. Eşek adasının antik çağdan kalma bilinen ismi.GONİ.. KONA-KONİ-KONANA-GÖNEN gibi LUVİ kökenli bir ad.

Kara Ada'daki Sahipsiz Hayvanlar Koruma Altında

How to get to Kara Ada Izmir Goni Adasi ? Get Kara Ada Izmir Goni Adasi address, phone number and directions. Kara Ada Izmir Goni Adasi : Izmir.

Erkmen Senan Goni/eşek Adası Çeşme

Superlokalt väder för Goni Adası i . Väder timme för timme och tiodygnsprognos. Nederbördskartor, observationer, väderhistorik med mera.

Kara Ada Izmir Goni Adasi

The best Flickr photos and Youtube videos from the Kara Ada Izmir Goni Adasi on Google Maps. The easiest way to travel before booking your flight or hotel.

1