Perşembe09.05.2024

Göksel Kortay

Göksel Kortay haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Göksel Kortay

Göksel Kortay 6 Nisan 1939 da İstanbul da doğdu. Robert Kolej den mezun olduktan sonra Fulbright bursunu kazanarak ABD ye gitti ve eğitimine orada devam.

Göksel Kortay

tanınmış tiyatro oyuncularımızdandır. robert kolej i bitirdikten sonra amerika da oyunculuk eğitimi aldı. türkiye de özellikle dormen tiyatrosu nda oynadigi.

Göksel Kortay

Eşi Kerem Yılmazer i terör olayında kaybeden Göksel Kortay, huzurevine yatmayı düşündüğünü ama dostları sayesinde ayakta kalmayı.

Göksel Kortay İle Sahne Tozu Tiyatrosu Hakkında

Geride Göksel Kortay kaldı. Hálá kocasına sırılsıklam aşık bir kadın. Acılı ve yalnız bir kadın. Aradan 4 yıl geçmiş olmasına rağmen hálá acısıyla.

Zamanla Azalır Alışırsın Dediler Hayır Azalmıyor

Göksel Kortay, 1960 yılında Amerika ya gitti ve Boston Üniversitesi nin Tiyatro Bölümü nde öğrenime başladı. Tiyatro öğrenimi görmeye gelen diğer.

Göksel Kortay Biyografi.info.

Televizyon ve sinemada hızlı bir yükseliş yaşayan başarılı komedyen, Amerika daki oyunculuk öğrenimini Göksel Kortay ile ünlü Hollywood.

Türk Nostalji

göksel kortay: ruhsar dizisindeki menkıbe,şalvar bank filminde sadri alışığın karısı güllü karakterleriyle tanıdığımız tiyatro ve sinema oyuncumuz.tadımız.

Göksel Kortay

A Haber de Selin Ongun un sunduğu Bi Sormak Lazım sanat hayatında 50 yılı geride bırakan kıdemli oyuncu Göksel Kortay ı konuk etti.

27 Mart Dünya Tiyatro Gününde emektar tiyatrocular ödüllendirildi

KÜLTÜR-SANAT

3331 Gün 6 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1