Pazar19.05.2024

Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali

Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gökdere Köprü Barajı Ve Hidroelektrik Santrali

ADANA nın Kozan İlçesi ndeki Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali nin Derivasyon Tüneli nin kapağının patlaması sonucu 10 işçinin.

Baraj Facisasında Karar Çıktı!

56 dak. önce Adana nın Kozan İlçesi ndeki Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali nin Derivasyon Tüneli nin kapağının patlaması sonucu 10 işçinin.

10 Kişinin Öldüğü Baraj Faciasının Sorumlularına Para Cezası

1 ADANA nın Kozan İlçesi ndeki Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali nin Derivasyon Tüneli nin kapağının patlaması sonucu 10 işçinin.

Cumhuriyet Gazetesi

1 ADANA da Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali nin Derivasyon Tüneli nin kapağının patlaması sonucu 10 işçinin öldüğü olayda.

Baraj Davasında 7 Beraat Kararı

1 Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali nde derivasyon tünelinin kapağının 24 Şubat 2012 de patlaması sonucu baraj havzasında.

Gökdere Köprü Barajı Ve Hidroelektrik Santrali

Adana nın Kozan İlçesi ne bağlı Ergenuşağı Köyü yakınlarında, Göksu Irmağı üzerindeki Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali nin tünel kapağının.

10 İşçinin Suya Kapıldığı O Dehşet...

TMMOB heyetinden Gökdere Köprü Barajı ndaki kum torbasına tepki! EnerjiSA tarafından inşaatı süren Menge Barajı ve Hidro Elektrik Santrali nin gövde.

Adana Kozan'da Barajın Patlama Anı. Cep Telefonu Görüntüsü. 10

Görüntülerde, Gökdere Köprü Barajı ve Hidroelektrik Santrali nin tünel kapağının patlamayla birlikte çıkan tazyikli su saniyeler içinde tonlarca.

Gökdere Köprü Barajı tünel kapağının patlaması davası sonucu

ASAYİŞ

3325 Gün 14 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1