Salı14.05.2024

gergedan böceği ne kadar

gergedan böceği ne kadar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gergedan Böceği Ne Kadar

IĞDIR Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, gergedan böceği yakalayanlara 1000 ila 38 bin lira arasında değişen para cezası uygulayacak.

Gergedan Böceği Ne Kadar

13 Zengin olmayı hayal edenler gergedan böceği ve gergedan böceğine benzeyen böcek avına çıktı. Erzurum da kimliğini açıklamak istemeyen.

Gergedan Böceği Avı Başladı

gergedan böceği, böcekler arasında en değişik, en güçlü, en sert böceklerden biri. burnunun üzerinde bir boynuz olan, sert kabuklu bir yapıya sahip, ağaç.

Gergedan Böceği

19 Son günlerde gazetelere manşet olan ve vatandaşların ilgisini çeken gergedan böceği hakkında Iğdır Üniversitesinden Entomolog Yrd. Doç.

Gergedan Böceği İddiaları Asılsız!

gergedanimsi boynuzlari oldugu icin sanirim bu ismi almisti. yoktu bunun ismi bakmayin simdi ortalikta gergedan böcegi diye gezdigine. hissst, ordaki filan diye .

Gergedan Böceği

21 Amasya da bir vatandaşın gergedan böceği bulması ve ardından basında 100 bin dolarlık böcek haberinin çıkması üzerine insanlarımız bu.

14 Özelliği İle Sayısal Loto'ya Alternatif 'gergedan Böceği'

53 dak. önce Son günlerde farklı bölgelerde ortaya çıkan ve değerinin 90 bin dolar olduğu iddia edilen gergedan böceğinin Türkiye nin her yerinde.

İşte Gergedan Böceği Gerçeği!

Latince adı Oryctes Nasicornis olan Gergedan Böceği ni internet üzerinden satmak isteyen bir kişi yakalanarak hakkında yasal işlem.

İnternetten Gergedan Böceği Satmak İstedi Haberi Ve Son Dakika

2 Dünyanın en güçlü hayvanı Gergedan Böceği Türkiye de çok sık görülmeye başladı. En son Ankara da görülen pahalı böcek kameralara.

Gergedan böceği nedir?

ÇEVRE

3232 Gün 23 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1