Pazar19.05.2024

gazetecilerin fotoğraf makinesi ve kameraları

gazetecilerin fotoğraf makinesi ve kameraları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gazetecilerin Fotoğraf Makinesi Ve Kameraları

Diyarbakır da Nevruz kutlamalarını takip etmek üzere alana giden gazetecilerin fotoğraf makinesi ve kameralarına yüzleri kapalı bir grup.

Diyarbakır'da Gazetecilere Çirkin Saldırı

2 Diyarbakır da Nevruz kutlamalarını takip etmek üzere alana giden gazetecilerin fotoğraf makinesi ve kameralarına yüzleri kapalı bir grup.

Diyarbakır'da Gazetecilere Çirkin Saldırı

8 dak. önce Diyarbakır da Nevruz kutlamalarını takip etmek üzere alana giden gazetecilerin fotoğraf makinesi ve kameralarına yüzleri kapalı bir grup.

Gazetecilerde Hangi Makinalar Var?

İzzet Keribar fotoğraf çekimlerine artık iki makineyle gidiyor, geçmişte bu sayı üçtü. Nikon un İhtiyacımı karşılayan, fotoğraf makinesine benzeyen ve nispeten en ucuz olanını aldım diyor. Tek takıntısı Video Kameralar.

Gazetecilerin Kameraları Kaç Pikseldir!!!

video kamera ile fotoğraf makinesinin ne alakası var 109 kat güçlü ne demek? kamerada önemli olan çözünürlük değil kayıt formatıdır.

Fotoğraf Makinesi

Profesyonel fotoğraf makinesi Bimeks ten alınır! Nikon, Fujifilm Mp3/Fotograf/ Kamera Aksesuarı. Dijital Fotoğraf Makinesi Alarak Anılarınızı Ölümsüzleştirin.

Diyarbakır'da Nevruz Kutlamasında Gazetecilere Çirkin Saldırı

2 Yüzleri kapalı bir grup, Nevruz kutlamalarını takip etmek üzere alana giden gazetecilerin fotoğraf makinesi ve kameralarına el koydu.

Fotoğraf Makineleri Foto
Diyarbakır Nevruz kutlama alanında gazetecilere şok saldırı

ASAYİŞ

3346 Gün 16 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1