Cuma03.05.2024

Gastronomi Kenti

Gastronomi Kenti haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fatma Şahin

Gaziantep i UNESCO Gastronomi Kentleri listesine sokmak için çabalıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız TRT de. See Translation. December 6, 2014.

Fatma Şahin

Gaziantep i UNESCO Gastronomi Kentleri listesine sokmak için çabalıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız TRT de.

Gastronomi Kenti

UNESCO Kültürel Çeşitlilik ve Kültürel İttifak Üyesi Arjantinli Melike Caucino- Medici ile bir araya gelen Celalettin Güvenç, Gastronomi Kenti.

Hoşgörü Kenti Hatay Dünya Gastronomi Şehri Olma Yolunda

Salim Taş - Farklı dine inananların bir arada barış ve kardeşlik içerisinde yaşaması nedeniyle hoşgörü kenti olarak adlandırılan, zengin bir tarihi ve kültürel.

Unesco Gastronomi Kenti Olma Yolunda Büyükşehir Belediye

3 Unesco Gastronomi Kenti Olma Yolunda Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç in Öncülüğünde Emin Adımlarla Yürüyen.

Hoşgörü Kenti Hatay 'dünya Gastronomi Şehri' Olma Yolunda

Farklı dine inananların bir arada barış ve kardeşlik içerisinde yaşaması nedeniyle hoşgörü kenti olarak adlandırılan, zengin bir tarihi ve.

Gastronomi Kenti Lyon…

GASTRONOMİ KENTİ LYON… Şehirde dolaşırken her taraftan mis gibi kokulara maruz kalıyorsunuz… Paris te 19.yy dan bu yana devam eden bir bistro kültürü.

Antakya Gastronomi Turizminde İddialı

Son yıllarda kente günübirlik gastronomi ziyaretleri yapılıyor. Amaç, bu faaliyetleri daha da güçlendirmek. DOĞAKA Genel Sekreter Vekili Onur Yılıdız,.

Güvenç Gastronomi Adaylığı İçin Unesco'da

14 dak. önce UNESCO Kültürel Çeşitlilik ve Kültürel İttifak Üyesi Arjantinli Melike Caucino- Medici ile bir araya gelen Celalettin Güvenç, Gastronomi Kenti.

Güvenç Gastronomi Adaylığı İçin Unesco'da

9 dak. önce UNESCO Kültürel Çeşitlilik ve Kültürel İttifak Üyesi Arjantinli Melike Caucino- Medici ile bir araya gelen Başkan Güvenç, Gastronomi Kenti.

Şanlıurfa'nın Gastronomi kenti olması için UNESCO ile görüşme

GENEL

3325 Gün 14 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1