Pazar19.05.2024

Garissa Üniversitesi

Garissa Üniversitesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Garissa Üniversitesi

Kenya nın kuzeydoğusunda Somali sınırındaki Garissa Üniversitesi nin kampüsüne maskeli ve silahlı kişiler baskın düzenledi. Saldırıda ilk.

Kenya'da Garissa Üniversitesi'ne Korkunç Saldırı 8 Ölü

54 dak. önce Kenya nın başkenti Nairobi de bulunan Garissa Üniversitesi ne kimliği belirsiz silahlı şahıslar tarafından düzenlenen korkunç saldırıda 8 kişi.

Garissa Üniversitesi'nin Kampüsüne Baskın 2 Ölü

4 dak. önce Somali sınırında eğitim öğretime devam eden Garissa Üniversitesi nin kampüsüne yüzleri maskeli aynı zamanda silahlı şahıslar saldırdı.

Kenya'da Üniversiteye Silahlı Saldırı!

14 dak. önce Kenya nın kuzeydoğusunda Somali sınırındaki Garissa Üniversitesi nin kampüsünde maskeli ve silahlı kişilerin düzenlediği saldırıda ilk.

Kenya'da Üniversiteye Silahlı Saldırı Rehine Krizi Yaşanabilir

21 dak. önce Kenya da Garissa Üniversitesi nin yerleşkesi maskeli saldırganlarca basıldı. Polis güçleriyle çatışan ve 2 güvenlik görevlisini öldüren.

Cumhuriyet Gazetesi

1 Kenya nın Garissa kasabasında bulunan bir üniversiteye yapılan silahlı saldırıda en az 2 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı.

Kenya'da Üniversite Kampüsüne Baskın

2 Kenya nın kuzeydoğusundaki Garissa da silahlı kişiler üniversite kampüsünü bastı. Kenya medyası ve Kızıl Haç tan alınan bilgilere göre saatler.

Kenya'da Üniversiteye Saldırı! Çok Sayıda Öğrenci Hayatını Kaybetti!

27 dak. önce Kenya nın başkenti Nairobi de bulunan Garissa Üniversitesi ne düzenlenen silahlı saldırıda en az 8 kişi öldü, 4 ü ağır 30 kişi de yaralandı.

Kenya'da Üniversiteye Saldırı

16 dak. önce Ülkenin kuzeydoğusunda Somali sınırı yakınlarındaki Garissa Üniversitesi ne silahlı saldırı düzenlendi. En az iki kişi öldü, 30 kişi de yaralandı.

Kenya'da Üniversiteye Saldırı!

1 RADİKAL – Kenya nın kuzeydoğusundaki Garissa Üniversitesi ne maskeli kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganların.

Kenya L'université De Garissa Attaquée

il y a 2 heures Des hommes armés ont attaqué, jeudi 2 avril, le campus de l University College de Garissa, localité de l est du Kenya, située à environ 150 km.

Kenya'da Üniversiteye Silahlı Saldırı

1 Somali sınırına yakın bir bölgede yaşanan olayda sabah saatlerinde Garissa Üniversitesi ni basan saldırganların dört kişiyi de yaraladığı.

Kenya'da Üniversiteye Silahlı Saldırı!habertürk

13 dak. önce Kenya nın kuzeydoğusunda Somali sınırındaki Garissa Üniversitesi nin kampüsünde maskeli ve silahlı kişilerin düzenlediği saldırıda ilk.

Kenya'da Üniversite Kampüsüne Saldırı

2 Kenya da Garissa Üniversitesi ne düzenlenen silahlı saldırıda 2 si polis ve 1 i öğrenci 3 kişi yaralandı. Görgü tanıkları saldırıdan sonra.

En Direct Des Hommes Armés Attaquent L'université De Garissa Au

il y a 1 heure Des hommes armés ont attaqué ce jeudi matin l université de Garissa, localité de l est du Kenya, située à environ 150 km de la frontière.

Kenya L'attaque Contre L'université De Garissa Fait Deux Morts Et

il y a 26 minutes Des hommes armés ont attaqué jeudi matin l Université de Garissa, localité de l est du Kenya, située à environ 150 km de la frontière.

Kenya Des Hommes Armés Ont Attaqué L'université De Garissa

il y a 1 heure Une attaque en cours à l Université de Garissa au Kenya Image d . Crédit : CARL DE SOUZA / AFP. Une attaque en cours à l Université de.

Kenya'da Üniversiteye Silahlı Saldırı Öğrenciler Kampüste Mahsur Kaldı

53 dak. önce Kenya nın kuzeydoğusundaki Garissa Üniversitesi kampüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Ölü ya da yaralı sayısının henüz kesinleşmediği.

Ankara Kenya'da Üniversite Kampüsünde Silahlı Saldırı Güncel 135

1 NAİROBİ AA - Kenya nın kuzeydoğusunda Somali sınırındaki Garissa Üniversitesi nin kampüsünde maskeli ve silahlı kişilerin düzenlediği.

Kenya Violente Attaque Contre L'université De Garissa

il y a 1 heure Les assaillants sont entrés de force dans l université de Garissa en tirant sur les gardes surveillant le portail d entrée vers 5 h 30 4 h 30 à.

Kenya'da üniversiteye silahlı saldırı

DÜNYA

3335 Gün 1 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1