Cuma17.05.2024

freni boşalan otomobil

freni boşalan otomobil haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Freni Boşalan Otomobil

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde freni boşalan otomobil kontrolden çıkarak apartman boşluğuna düştü. Gürültüye uyanan apartman sakinleri kısa.

Freni Boşalan Otomobil Apartman Boşluğuna Düştü

7 Zonguldak ın Ereğli ilçesinde freni boşalan Otomobil kontrolden çıkarak apartman boşluğuna düştü. Gürültüye uyanan apartman sakinleri kısa.

Freni Boşalan Otomobil

6 Video - Zonguldak ın Ereğli ilçesinde freni boşalan otomobil kontrolden çıkarak apartman boşluğuna düştü.

Türkiye Gazetesi Video

5 ZONGULDAK CİHAN- Zonguldak ın Ereğli ilçesinde frenleri boşaldığı iddia edilen otomobil önce apartmanın duvarına çarptı, daha sonra da 2.

Freni Boşalan Otomobil Apartman Boşluğuna Düştü

Beşiktaş ta yaşlı bir sürücünün kullandığı otomobilin freni boşalınca bayan kuaförüne daldı. Kaza sonrası şoka giren dükkan sahibi kadın uzun süre kendine .

Video

Fren sistemi kendi içerisinde özel bir yapıya sahiptir. Bu yapının zarar görmesi ya da eskimesi durumda fren boşalabilir. Patlama olarak söylenen bu durumda.

Freni Patlayan Araç Nasıl Durdurulur ?

Acil frenlemede dikkat etmeniz gerekenler. Frenin boşalması ne demektir? Fren hangi nedenlerle boşalabilir? Freni boşalan araç nasıl yavaşlatılır? Vites nasıl.

Frenlemede Acil Durumlar

Freni boşalan otomobil faciaya yol açıyordu Yozgat ın Sorgun ilçesinde freni boşalan ve sürücüsü olmayan otomobil, geri geri kaçarak Sivas-Ankara karayolu .

Freni Boşalan Otomobil Faciaya Yol Açıyordu Yozgat'ın Sorgun

Ankara da yokuş aşağı inerken freni boşalan otomobil, yaklaşık 30 metrelik uçurumdan inşaat alanına düştü. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Freni Boşalan Otomobil 30 Metreden Uçtu

6 Zonguldak ın Ereğli ilçesinde freni boşalan otomobil kontrolden çıkarak apartman boşluğuna düştü. Gürültüye uyanan apartman sakinleri kısa.

Freni Boşalan Otomobil Apartman Boşluğuna Düştü

Akyazı Yeniköy de meydana gelen trafik kazasında frenin boşalan otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil.

Freni Boşalan Otomobil Şarampole Yuvarlandı

Silivri de freni boşalarak uçuruma yuvarlanan otomobil, yamaçtaki kayalara takılınca denize düşmekten kıl payı kurtuldu. Olay, Silivri Boşnak.

Freni Boşalan Otomobil Uçuruma Yuvarlandı Videosunu İzle

6 Freni boşalan otomobil apartman boşluğuna düştü Haberi için Tıklayın! Zonguldak ın Ereğli ilçesinde freni boşalan otomobil kontrolden çıkarak.

Freni Boşalan Otomobil Apartman Boşluğuna Düştü

Freni boşalan kamyonet otomobile çarptı video - Adıyaman da, freni boşalan kamyonetin çarptığı otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Freni Boşalan Kamyonet Otomobile Çarptı Video

Akçakoca da fireni boşalan otomobil ahşap bir eve çarparak durabilirken kazada maddi hasar meydana geldi.

Akçakoca'da Freni Boşalan Otomobil Binaya Çarparak Durdu!

5 Yozgat ın Sorgun ilçesinde freni boşalan ve sürücüsü olmayan otomobil, geri geri kaçarak Sivas-Ankara karayolu üzerine çıktı.

Freni Boşalan Otomobil Faciaya Yol Açıyordu

Şişli de freni boşalan otomobil, restoranın duvarına çarptı. Olay sırasında yaşanan panik, restoranın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi..

Freni Boşalan Otomobil Restorana Girdi

2 Edinilen bilgiye göre, Akçakoca Osmaniye mahallesinde yokuştan inen 81 BB plakalı G.Ü. idaresindeki otomobilin bir anda freni boşaldı.

Freni Boşalan Otomobil Ahşap Binaya Çarparak Durabildi

Durak mahallesi Karaca Sokak üzerinden çevre yoluna inen Ali O. K. idaresindeki 43 PF 6 . plakalı otomobil frenleri tutmayarak Devlet.

Freni Boşalan Kamyon Otomobile Çarptı 1 Ölü 2 Yaralı

Şişli de freni boşalan otomobil, restoranın duvarına çarptı. Şişli de freni boşalan otomobil, restoranın duvarına çarptı.

Freni Boşalan Otomobil Restorana Girdi ! › Tarfsız Şişli

20 Akçakoca da Freni boşalan otomobil ahşap binaya çarparak durabildi Fireni boşalan otomobil sürücüsü süratinin artması sonucu durmak.

Dilovası'nda Freni Boşalan Kamyon 7 Otomobile Çarptı

İzmir in Bornova ilçesinde freni boşalan otomobil yüklü TIR, önünde seyir halinde bulunan 4 araca çarptıktan sonra durabildi. TIR ın çarptığı.

Freni Boşalan Otomobil Yüklü Tır 4 Araca Çarparak Durabildi 3 Yaralı

4 Batman da freni boşalan kepçe, park halindeki 5 otomobile Murat Taşan ın kullandığı kepçe, freninin boşalması üzerine yokuş aşağı.

Freni Boşalan Kepçe Dehşet Saçtı!

Freni boşalan otomobil kuaföre daldı. Kaza sonrası şoka giren dükkan sahibi kadın uzun süre kendine gelemedi. Kaza Levent Güneş sokakta.

Freni Boşalan Otomobil Kuaföre Daldı » Bursa Tv Bursa'nın Yeni

Ankara da freni boşalan tuğla yüklü kamyon, demir korkuluklara takılarak yan yattı. Kamyondaki tuğlalar, hareket halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada 2.

Kamyondaki Tuğla Yükü Otomobilin Üzerine Devrildi

Ankara da freni boşalan tuğla yüklü kamyon demir korkuluklara takılarak Kamyondaki tuğlalar, hareket halindeki otomobilin üzerine devrildi.

Kamyondaki Tuğla Otomobilin Üzerine Devrildi

3 Kısa bir süre sonra ise kendiliğinden el freni boşalan otomobil yoldan çıkarak, tepe bayır yuvarlanmaya başladı. Bu esnada, karayolunda seyir.

Akçakoca'da trafik kazası: Freni boşalan otomobil binaya çarptı

ASAYİŞ

3347 Gün 10 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1