Pazartesi06.05.2024

Fransa'daki uçak kazası

Fransa'daki uçak kazası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fransa'daki Uçak Kazası

Kokpitte yapılan konuşmaları kaydeden kara kutudaki ses kayıtlarına göre, uçağın pilotlarından biri uçak irtifa kaybetmeye başlamadan önce,.

Fransa'da 150 Kişi Taşıyan Yolcu Uçağı Düştü

FRANSA DA 150 KİŞİ TAŞIYAN YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ Uçak kazasıyla ilgili kriz masası oluşturan İspanyol hükümetinin yaptığı toplantı.

Fransa'daki Uçak Kazasında Hipoksi Şüphesi

8 Fransa daki uçak kazasında hipoksi şüphesi. Germanwings uçağıyla ilgili 8 dakikalık irtifa kaybı gizemini korurken, ilk incelemeler kokpit.

Fransa'da Uçak Kazası 150 Ölü

2 Türkiye ve İçişleri Bakanıi mi aramıştınız? Fransa da uçak kazası: 150 ölü haberi için hemen tıklayın!

Fransa'daki Uçak Kazası İçin Müthiş İddia

8 New York Times gazetesi, Fransa da düşen Germanwings uçağının çarpma anı ve öncesine ilişkin önemli bir iddiayı gündeme taşıdı.

Fransa'daki Germanwings Kazasında İntihar Şüphesi

Fransa daki Germanwings kazasında intihar şüphesi. hurriyet.tr. 26 Mart 2015. Uçak faciasıyla ilgili esrarengiz iddia. -; A; +.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Fransa'daki Uçak Kazası Hakkında

Fransa da 150 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasında Türk yolcuların da bulunduğuna dair açıklamalara Dışişleri yetkilileri yanıt verdi.

Fransa'da Düşen Uçakla İlgili Son Bilgiler

17 Fransa da düşen uçağın 24 yıllık ve bakımsız olduğu, kabin Fransa Ulaştırma Bakanı nın yaptığı açıklamaya göre kazadan kurtulan olmadı.

Fransa'da Uçak Kazası Foto Galerisi 1

2 Fransa da uçak kazası. Alman havayolları şirketi Lufthansa ya ait GermanWings havayolu şirketinin Barselona dan Düsseldorf a giden uçağının.

Fransa'da Uçak Kazası

2 Lufthansa şirketine bağlı Germanwings havayollarına ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Fransa nın güneyindeki Alp Dağları yakınlarında düştü.

Fransa'da düşen uçak için taziye mektubu gönderdi

POLİTİKA

3328 Gün 14 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1