Cumartesi18.05.2024

fiyatı en çok artan ürün

fiyatı en çok artan ürün haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fiyatı En Çok Artan Ürünler Haberleri

Sıcaklar cebi de yaktıAğustostaki rekor sıcaklar, sebze ve meyve fiyatlarını artırdı. Fiyatı en çok artan ürün karpuz oldu.01 Eylül 2010 Çarşamba 10:29.

Fiyatı En Çok Artan Ürün Haberleri

Sıcaklar cebi de yaktıAğustostaki rekor sıcaklar, sebze ve meyve fiyatlarını artırdı. Fiyatı en çok artan ürün karpuz oldu.01 Eylül 2010 Çarşamba 10:29.

Fiyatı En Çok Artan Ürün

Ürün arzında azalma yaşanan karnabahar 2015 Mart ayında yüzde 44,14 ile fiyatı en fazla artan ürün oldu. Fiyatı en çok artan ikinci ürün yüzde.

İstanbul'da Fiyatı En Çok Artan Ürün Karnabahar

21 dak. önce İstanbul Ticaret Odası 2015 Mart ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. 2015 Mart ayında İTO nun İstanbul Ücretliler Geçinme.

En Çok Onun Fiyatı Arttı

50 dak. önce Ürün arzında azalma yaşanan karnabahar 2015 Mart ayında yüzde 44,14 ile fiyatı en fazla artan ürün oldu. Fiyatı en çok artan ikinci ürün yüzde.

Mart Ayında Fiyatı En Çok Artan Ve Azalan Ürünler Belli Oldu

1 Ürün arzında azalma yaşanan karnabahar 2015 Mart ayında yüzde 44.14 oran ile fiyatı en fazla artan ürün oldu. Fiyatı en çok artan ikinci ürün.

Martta En Çok Karnabaharın Fiyatı Arttı

7 İstanbul Ticaret Odası, 2015 yılı mart ayında kentte perakende fiyatı en fazla artan ürünün yüzde 44,14 ile karnabahar olduğunu bildirdi.

Fındık Kasım'da Fiyatı En Çok Artan Ürün Oldu

Mevsimsel nedenlerden ötürü yaşanan rekolte düşüşü sebebiyle fındık, yüzde 8, 71 ile kasım ayında fiyatı en fazla artan ürün oldu. Fiyatı en çok.

En Çok Artan Hisseler Borsa'da En Çok Artanlar Bigpara'da

Borsa da en çok artan hisseler hangileri? Günün en çok artan hisselerini takip etmek için siz de Bigpara En Çok Artanlar sayfasını tıklayın! HİSSE FİYATLARI .

İstanbul'da Aralık Ayının Zam Şampiyonu Salatalık

İstanbul da Aralık ayında fiyatı en çok artan ürün salatalık olurken, dolayı ürün azalması yaşanan salatalık yüzde 36.36 ile Aralık ayının zam.

Karaman'da Fiyatı En Çok Artan Ürün; Kabak

Tüm Karaman Gazeteleri nin son dakika haberleri için tıklayın !

Fındık Kasım`da Fiyatı En Çok Artan Ürün Oldu

Mevsimsel nedenlerden ötürü yaşanan rekolte düşüşü sebebiyle fındık, yüzde 8, 71 ile kasım ayında fiyatı en fazla artan ürün oldu. Fiyatı en çok.

İşte Ekim Ayında Fiyatı En Çok Artan Ürün

Ekim ayında fiyatı en çok artan ürün domates olurken, önceki aylarda yüksek fiyat artışlarıyla dikkat çeken limon da indirimde birinci oldu.

İşte Fiyatı En Çok Artan Ürünler

Ekonomi Haberleri ve Son Dakika Gelişmeleri; İşte fiyatı en çok artan ürünler haberini okumak ve piyasaları takip etmek için ziyaret edin.

Şubat'ta En Çok Onun Fiyatı Arttı!

2015 Şubat ayında İTO nun İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi nde yer alan 242 ürünün 83 ünün perakende fiyatı artarken, 16 ürünün fiyatı.

İşte Fiyatı En Çok Artan Ürünler...

TÜİK ten yapılan açıklamaya göre, ağustos ayında fiyatı en çok artan ürün yüzde 37,67 ile Kiraz oldu. Limon fiyatlarında yükseliş hız.

Fiyatı En Çok Artan Ürün Mandalina

Fiyatı en çok artan ürün mandalina haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

İto 2015 Ocak Ayında Fiyatı En Çok Artan Ve Azalan Ürünleri Açıkladı

5 Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün oldu. Fiyatı en çok artan ikinci ürün yüzde 49,32 ile kabak olurken, onu yüzde 40,46 ile kıvırcık salata.

İto 2015 Şubat Ayında Fiyatı En Çok Artan Ve Azalan Ürünleri

83 ünün perakende fiyatı artarken, 16 ürünün fiyatı düştü, 143 ürünün Fiyatı en çok artan ikinci ürün yüzde 22,14 ile sivri biber olurken, onu.

İstanbul'da En Çok Fiyatı Artan Karnabahar Oldu

14 dak. önce İstanbul Ticaret Odası nın İTO, İstanbul Ücretliler Geçinme Edeksi nde yer alan ürünler arasında fiyatı en çok artan ürün karnabahar, fiyatı en.

Fiyatı en çok artan ürünler

EKONOMİ

3334 Gün 7 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1