Cumartesi18.05.2024

fındık üreticileri

fındık üreticileri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Keşap Fındık Üreticileri Birliği

Birliğimiz; fındığın, özellikle üretiminden nihai tüketicisine kadar geçen aşamalarda, dünyada var olan ancak ülkemizde henüz yeterli olmayan sistemlerden;.

Fındığın Üretimi

INC verilerine göre Türkiye nin fındık Dünyanın en önemli fındık üreticisi olan ülkemizde fındık işleme sanayi de son derece gelişme göstermiştir. İleri teknoloji .

Fındık İstatistikleri

Türkiye dışında İtalya, İspanya, ABD, Azerbaycan ve Gürcistan diğer önemli fındık üretici ülkelerdir. Üretim sahaları devamlı gelişen Gürcistan ve Azerbaycan.

Fındık Üreticileri

Toplam 13 firma. Fiskobirlik Findik Tarim Satis Koop. Birligi. Bilgi. : Fındık. Adress. : Hacisiyam Mah. Fatih Cad. No: 117 / Giresun. Tel. : +90 454 216 42 40. Fax.

Fındık Üreticileri

Fındık üreticisi Sinan Şimsek de, İki hafta öncesinde yağan karla yüksek kesimlerdeki bahçeler azda olsa etkilenmişti. Bu yağan karla tam.

Çocukların Gözüyle Fındık

Keşap fındık üreticileri birliğinin yürüttüğü, Noor Fındık Ltd firmasının sponsorluk yapmış olduğu Gülen Çocuk projesi 2013 yılı etkinlikleri içerisinde yer alan,.

Fındık Üreticileri Arşivleri » Taka Online

Dr. Turan Karadeniz, fındık üreticilerine uyarılarda bulundu. ODÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Karadeniz, önümüzdeki aydan itibaren fındık bahçelerinde.

Fındık

Wikimedia Commons ta Fındık ile ilgili çoklu ortam belgeleri bulunur. Başlıca üretici ülkelerin yıllara göre kabuklu fındık üretim miktarını gösteren tablo ton.

Tekkeköy Organik Fındık Üreticileri Birliği

Tekkeköy Organik Fındık Üreticileri Birliği, Tekkeköy, Samsun, Turkey. 104 likes · 1 talking about this. Local Business.

Fındık Üreticisi Destek Ödemelerine İlgi Gösteriyor

3 Fındık üreticisi destek ödemelerine ilgi gösteriyor haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

Fındık Üreticiler Birliği _ Giresun

Şirket, FINDIK ÜRETİCİLER BİRLİĞİ. Adres, Fındıklı Mah.Trabzon Cad.No.82/1 KEŞAP - GİRESUN. Şehir, Giresun. Telefon, 0 454 641 42 71. Telefon - 2, 0 454 .

19 Mayıs Tarımsal Fındık Üreticileri Birliği Mali Olağan Genel Kurulu

Samsun un 19 Mayıs Tarımsal Fındık Üreticileri Birliği Başkanı Alaettin Gülal, Birliğimizin amacı üretim ve kaliteyi artırarak kendi marka ve patentimize sahip.

Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliği Toplantısı

Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliğinde çalışan tarım danışmanı meslektaşlarımız ile Şubemiz Toplantı Salonunda buluştuk. Toplantıda.

19 Mayıs Organik Fındık Üreticileri Birliği Üyelerine Organik Gübre

Bakanlığımız Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi kapsamında 19 Mayıs İlçesi Kuşkayası ve çevre köyleri Organik Fındık.

Fındık Üreticileri Topraklarını Tahlil Ettiriyorlar.

Fındıkta toprak ve yaprak tahlilleri ile yapılacak gübreleme ve ilaçlama çalışmalarının verim ve kalitenin arttırılmasına önemli oranda katkı yaptığı bildirildi.

Fındık Üreticileri Haberleri

Fındık fiyatı üreticiyi sevindirdi, tüketiciyi üzdü 24 Ocak 2015 10:49. 2014 yılında yaşanan don afeti nedeniyle fındık fiyatının yükselmesi üreticileri sevindirirken,.

Fındık Üreticisi Destek Ödemelerine İlgi Gösteriyor Ordu

3 ORDU Fındık üreticilerini destekleme amaçlı verilen alan bazlı ödemelerine, Ordu da başlanmasının ardından üreticiler banka ATM leri önünde.

Fındık Üreticileri Don Riskine Karşı Dumanla Önlem Aldı Haberi

5 Ordu da birçok fındık üreticisi iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası yapılan don uyarısı nedeniyle gece bahçelerinde ateş yakarak dumanlama.

Akp... Fındık Üreticileri... Ve Stokçular...

Seçim öncesi açıklanan alım fiyatı ve uygulanan ekonomi politikalar nedeniyle fındık üreticisi zor durumdaydı. Zor durumda olduğunu bilen siyasi partiler, daha .

Haberler Samsun Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliği Ziyareti

Haberler Samsun Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliği Ziyareti, Bactogen Biyoteknolojik Ürünler San. ve Tic. A. Ş., Yeditepe Sağlık Hizmetleri A. Ş.

Zirai don olayından korunma yöntemleri

GENEL

3325 Gün 10 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1