Pazartesi13.05.2024

fındık rekolte

fındık rekolte haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fındık Rekolte

Yapılan ortak açıklamada, Fındık Tanıtım Grubu tarafından yaklaşık 6 yıldan bu yana aynı ekibe yaptırılan rekolte tahmin çalışmalarının artık yurt.

Fındık Rekolte Tahminı İstatistikleri

Türkiye fındık rekolte tahminleri. - Dünya fındık rekolte tahminleri. - Doğu ve Batı Karadeniz Bölgelerine Göre Tahmini Kabuklu Fındık Rekolteleri.

Fındık İhracatçıları 2015 Ürünü Fındık Rekolte

47 dak. önce Yapılan yazılı açıklamada, 2015 ürünü fındık rekolte tahmini 733 bin 246 ton olarak ifade edildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:.

Fındık Rekoltesi Haberleri

Fındık Rekoltesi haberleri, son dakika fındık rekoltesi haber ve gelişmeleri burada. Ünal: Olgunlaşmadan Toplanan Fındık Ekonomiye Zarar Verir.

Fındık İhracatçıları 2015 Ürünü Fındık Rekolte

50 dak. önce Yapılan yazılı açıklamada, 2015 ürünü fındık rekolte tahmini 733 bin 246 ton olarak ifade edildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Fındık Erol Okutucu

Örneğin bu yıl 603 bin ton dedikleri rekolte az bir oynama ile doğrudur diye düşünüyorum. Tabi fındık zamanına daha çok var. Olumsuz hava şartları, fındığın .

Fiskobirlik'ten Fındık Rekolte Açıklaması

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, karanfil sayımına göre Türkiye nin 2015 ürünü tahmini fındık.

Türkiye Fındık Rekolteleri

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N. 1, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İl Müdürlüklerince yapılan Tahmini. 2, Türkiye Fındık Rekolteleri. 3, İLLER, 2001 ÜRN, 2002.

Fındıkta 650 Bin Tonluk Rekolte Bekleniyor

Fındıkta 650 bin tonluk rekolte bekleniyor haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

Fındıkta Rekolte Tahmini Yapılarak Algı Oluşturuluyor

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, bazı kurumların Nisan Ayı nda fındık rekolte tahmini yaparak algı oluşturulmaya çalışıldığını.

Türkiye'nin Tahmini Fındık Rekoltesi

1 Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Fındık Tanıtım Grubunca yapılan çalışmaya göre, Türkiye nin tahmini fındık rekoltesi 733.

Fındıkta 2015'te İyi Bir Rekolte Bekleniyor Haberi Dunya'da

Sevinç, AA muhabirine, birlik olarak 2015 ürünü fındık rekoltesini belirlemek için ilk aşama olan çiçek sayımını yaptıklarını, ortaya bir miktarın.

Fındıkta 3 Farklı Rekolte Tahmini Haberi Dunya'da

Bu yıl olumsuz hava şartlarından etkilenen fındıkta rekolte tahminleri yüzde 11 ila yüzde 38.4 arasında farklılık gösterdi. Bakanlık 412 bin ton.

Fındık Haberleri Fındık Haberleri

Fındıkta 650 bin tonluk rekolte b.. stanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği İFMİB Başkanı Ali Haydar Gören, gelecek ay don ve benzeri olumsuzluklar.

Fındıkta Rekolte Tahmini Belli Oldu…

-Fındıkta rekolte tahmini belli oldu… -TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Fındık üretiminin yüzde 98,8 ini karşılayan. 14 ilimizde 371 bin 185 ton.

2015 Fındık Rekoltesi Açıklandıkaradeniz Burda

Türkiye İhracatçılar Birliği, 2015 yılı karanfil sayımına göre tahmini rekolte çalışmalarını tamamladı. İşte il il beklenilen rakamlar.

Fındık Rekolte Tahmini Belli Oldu

Türkiye Ziraat Odaları Birliği TZOB tarafından 2011 yılı Türkiye fındık rekoltesini belirlemek amacıyla Ulusal Fındık Konseyi Danışmanı Ordu Üniversitesi Ziraat.

Fındık Arşivleri » Taka Online

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, bilimsel çalışma sonucu tahmini fındık rekoltesini .

Fındık Rekolte Haberleri

Türkiye Ziraat Odaları Birliği TZOB Yönetim Kurulu Üyesi İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, 27 Haziran itibariyle fındık rekolte belirleme.

Fındık Rekoltesi Arttı..

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, ilimizde fındık rekoltesinin bu yıl 110 Bin ton civarında olacağını söyledi. Rekolite arttı.. Sakarya Ziraat Odası.

Fındık hasat dönemi başladı

EKONOMİ

3202 Gün 17 Saat 2 dk. önce yayınlandı

Fındık rekoltesi tahmini yapmak zor!

EKONOMİ

3210 Gün 16 Saat 16 dk. önce yayınlandı

Fındık ne kadar? Fındık fiyatı ne olur?

EKONOMİ

3218 Gün 15 Saat 13 dk. önce yayınlandı

2015 fındık rekoltesi tahmini

EKONOMİ

3218 Gün 17 Saat 11 dk. önce yayınlandı

Fındık rekoltesi ne kadar?

EKONOMİ

3230 Gün 7 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1