Cumartesi18.05.2024

Ferruh Mavituna

Ferruh Mavituna haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ferruh Mavituna

Here is my magicalsolution to start your own company without risking. Prerequisites. You need to;. have the technical skills; have some basic.

Ferruh Mavituna

http://ferruh.mavituna/article/?515 adresi ile sözlükte suser alımlarının başlağını millete yayan. yorumlara bakıldığında ise insanı yerlere yatıran web sitesine.

Ferruh Mavituna

The latest Tweets from Ferruh Mavituna fmavituna. Web appsec enthusiast, CEO of Netsparker - http://t.co/vyAxO1B4sa. London.

Ferruh Mavituna Fmavituna

View Ferruh Mavituna s United Kingdom professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world s largest business network, helping professionals like Ferruh.

Ferruh Mavituna

mavitunasecurity 2003 yılından beri web uygulama güvenliğine odaklı blogu ile geniş bir kitle tarafından tanıan Ferruh Mavituna, bir süre önce.

Ferruh Mavituna'nın Güvenlik Uygulaması Netsparker Dünya

on Wed, 11 Mar 2015, by Ferruh Mavituna. Netsparker Web Application Security Scanners to be Exhibited at the RSA Conference 2015 in USA. on Wed, 04 Mar.

Netsparker False Positive Free Web Application Security Scanner

Ferruh Mavituna, güvenlik konularında çalışan bir genç arkadaşımız. Kendisini Ferruh Mavituna : 20 yaşındayım, Teknik lise mezunuyum ve 2 senelik evliyim.

Blackhat Usa 2011 Toolstube With Ferruh Mavituna On Netsparker

TRSec olarak Sayın Ferruh Mavituna ile röportaj gerçekleştirdik.Kendisi Netsparker yapımcısı Mavituna Security firmasının kurucusudur.

Sayın Ferruh Mavituna İle Röportajımız

Startup Turkey Challenge 2015 te birincilik ödülünü kazanan Ferruh Mavituna ya girişimi Netsparker ı ve hislerini sorduk.

Startup Turkey Challenge 2015 Birincisi Netsparker

ferruh mavituna , Teknoloji, Bilişim, İnternet ve Blog Dünyası.

Ferruh Mavituna Bilişim Ve Teknoloji Üzerine Teakolik Blog

View all of Ferruh Mavituna s Presentations. Ferruh Mavituna. Following Follow Processing… 14 SlideShares

Online web uygulaması güvenlik tarayıcısı: Netsparker Cloud

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3350 Gün 10 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1