Cumartesi11.05.2024

Fenerbahçe derbisi

Fenerbahçe derbisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Beşiktaş

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, Süper Lig in en büyük derbilerinden biridir. İki takımın yaptığı 338 maçta en çok kazanan takım, 127 maçla Fenerbahçe dir.

Fenerbahçe

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi veya diğer adıyla Kıtalararası Derbi, İstanbul merkezli iki Türk spor kulübü olan Fenerbahçe ile Galatasaray ın futbol.

Fenerbahçe Derbisi

Buna göre Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Fırat Aydınus yönetecek. Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu nun yardımcı hakem olarak görev alacağı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbisi Oyunu

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Oyunu ile ezeli rekabet devam ediyor, maç başlamak üzere! Heyecan fırtınasına hazır mısınız? Yüz yıllık rekabette Türkiye nin.

Galatasaray

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi : Ezeli rekabet devam ediyor, Galatasaray Fenerbahçe derbisi başlıyor.. Oyun Kuzusu Türkçe Oyunlar.

Fenerbahçe Beşiktaş Derbi Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

3 Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı bu haftaya damga vuracak. Beşiktaş zorlu Brugge engelini aşamadı ve şimdi önünde zor birderbi var.

Fenerbahçe Derbisi

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle ilgili haberler. Süper Lig de Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi heyecanı dört bir yanı sararken sosyal medyada maç caps lerle.

Beşiktaş

Süper Lig de Fenerbahçe, Kadıköy de lider Beşiktaş ı konuk ediyor. Nefesler tutuldu herkes dev derbiye kilitlendi. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

5 Galatasaray, Süper Lig in 21. haftasında Medicana Sivasspor virajını hasarsız döndü ancak 8 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi.

Galatasaray'da Fenerbahçe Derbisi Öncesi Tehlike!

14 Spor Toto Süper Lig de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi mücadelesini hakem Fırat Aydınus yönetecek. Spor Toto Süper.

Cumhuriyet Gazetesi

22 İddaa yönetimi, 22 Mart ta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin oranlarını açıkladı. Ev sahibi takım Fenerbahçe açık farkla favori.

Fenerbahçe

Türk futbolunun en büyük buluşması olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi tarihinde sizleri geçmişe götürüyoruz. Bu iki takımın geçmişte oynadığı unutulmaz 21.

21 Unutulmaz Fb

5 Fenerbahçe derbisi öncesinde, Beşiktaş ta tam 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe Derbisi Öncesi Beşiktaş'ta Tehlike Çanları

Sarı Kırmızılı takım lider Fenerbahçe yi 1-0 yendi, ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını yediye düşürdü. İLGİLİ HABERLER. Derbiden önemli olan üç puandı .

Galatasaray

Derbi sonrası sevince büyük tepki

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı hazırlık çalışmaları

SPOR

3340 Gün 2 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1