Cuma03.05.2024

Fener Rum Patriği Bartholomeos

Fener Rum Patriği Bartholomeos haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

I. Bartholomeos

Patrik I. Bartholomeos. Doğum, 29 Şubat Wikimedia Commons ta I. Bartholomeos ile ilgili medyaları bulabilirsiniz. Rum Ortodoks Patrikhanesi nin Patrikleri.

Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi

. böylece Fener Rum Patrikhanesi de denilen Rum Ortodoks Patrikhanesi nin yasal statüsü süreklilik kazanmıştır. II. Şu andaki Patrik I. Bartholomeos tur.

Fener Rum Patriği Bartholomeos

Kefenin cebi yok! Fener Rum Patriği Bartholomeos Haberleri - Aziz Vouklos Günü için geldiği İzmir de konuşan İstanbul Fener Rum Patriği Bartholomeos.

Fener Rum Patriği Bartholomeos

fener rum patrigi. turkce, yunanca, italyanca, latince, ingilizce, fransizca ve almanca dillerinin tam ünvanı fener rum ortodoks patriği 2.ci bartholomeos olan kişi.

Patrik Bartholomeos

2004 yılında, İzmir Şirince de o zaman henüz restore edilmemiş Aziz Dimitrios Kilisesi ni ziyaret eden Fener Rum Patriği Bartholomeos, yıkıntılar arasında tarihi .

Fener Rum Patriği Bartholomeos Haberleri

5 İZMİR AA - Fener Rum Patriği Bartholomeos, Selçuk Şirince deki Dimitrios Kilisesi nde akşam ayinine katıldı. Bartholomeos, İzmir programı.

Fener Rum Patriği Bartholomeos İzmir'de

12:34 Bartholomeos, Hollande ın Davetiyle İklim Konferansına Katılacak Fener Rum Patriği Bartholomeos, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ın.

Son Dakika Bartholomeos Haberleri

Bartholomeos, Hollande ın Davetiyle İklim Konferansına Katılacak Fener Rum Patriği Bartholomeos, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ın davetlisi.

Bartholomeos Haberleri

Fener Rum Patriği Bartholomeos un yönettiği ayin, tütsülerin yakılması ve ilahilerin okunmasıyla başladı.Türkiye de yaşayan Ortodoksların yanı sıra Yunanistan.

1