Salı14.05.2024

Eyüp Sultan

Eyüp Sultan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eyüp Sultan Nasıl Gidilir?

Eyüp Sultan Camii, dikdörtgen planda, mihrabı çıkıntılıdır. Merkez kubbe altı sütun ve iki filayağına müstenit kemerlere yaslanır, etrafında yarım kubbe, ortasında.

Eyüp Sultan Camii

Ebu Eyyûb Halid bin Zeyd veya Ebu Eyyûb El-ensarî Arapça: أبو أيوب الأنصاري ö. 672 veya 674, Türkçede zaman zaman Eyüp Sultan olarak anılan.

Eyüp Sultan Camii

Kusva adlı bu deve Eyüp Sultan hazretlerinin evinin önünde çöktü. Peygamber efendimiz Eyüp Sultan hazretlerinin evinde yedi ay misafir olarak kalmıştır.

Ebu Eyyûb El

Kiraz ın cenazesi bugün saat 11.00 de Çağlayan Adliyesi nde yapılacak törenin ardından Eyüp Sultan Cami nde kılınacak cenaze namazı.

Eyüp Sultan Hz.halid Bin Zeyd Ebû Eyyub El

Mezar İstanbul un fetihten sonra bulunmuş ve üzerindeki türbe Fatih Sultan Eyüp Sultan Camii adıyla bilinen ünlü ve kutsal camiin kuzey tarafında ve iç.

Eyüp Sultan

4 Şehit Savcı Kiraz ın cenazesi adliyede düzenlenen törenin ardından Eyüp Sultan Camii ne getirildi. Cenaze töreni için Başbakan Davutoğlu,.

T.c. Eyüp Belediyesi Resmi Web Sitesi Eyüp Sultan Türbesi

3 Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ın cenazesi Eyüp Sultan Camii nde…

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın Cenazesi Eyüp Sultan Camii'nde

Eyüp Sultan Camii / Fotoğraf: Semih AKER Kara surları ile Haliç surlarının birleştiği yerin dışında yer alan Eyüp Camii ve Türbesi İslam dünyasının kutsal.

Şehit Savcı Eyüp Sultan Camii'nde

3 törenin ardından cenaze töreni için Eyüp Sultan Camii ne getirildi. Eyüp Sultan daki törene Başbakan Davutoğlu nun da katılması bekleniyor.

Şehit Savcının cenazesi Eyüp Sultan'da

GENEL

3331 Gün 6 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1