Cuma03.05.2024

Etiler metro

Etiler metro haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Etiler Metro

Mini Metroyla Boğaziçi Üniversitesi ni de barındıran bölgede Levent ten Hisarüstü ne 6 dakikada ulaşılacak. Projeyle Levent-Etiler.

Hisarüstü Levent Mini Metrosu

tayyip erdoğan ın babasından kalan arsayı satarak yaptığı metro hattıdır. hadi açıl be oğlum açıl, açıl da bizi etilerin saçma sapan trafiğine muhtaç bırakma.

Levent

Tek tünelli metro hattı, yüzeyden 25 metre derinlikte oluşturulacak. Fenikülerin, metro erişimi dışında sahilden Hisarüstü ve Etiler bölgesine gelmek isteyenler.

Etiler Metro

21 dak. önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu nun katılacağı törenle Etiler metro hattının.

Etiler Metrosu Pazar Günü Açılıyor Haberi

METRO TURİZM ETİLER ACENTESİ METRO TURİZM ETİLER ACENTESİ internet sitesi - BEŞİKTAŞ - İSTANBUL - 0212 265 08 7. / TURİZM firmaları / firma.

Metro Turizm Etiler Acentesi

M6 Levent-Hisarüstü Metrosu, İstanbul un Avrupa yakasında, ilk durağı Levent son durağı ise Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü olan bir metro projesidir.

M6 Hattı

Etiler Levent-Hisarüstü Shuttle, is a rapid transit line of the Istanbul Metro currently The line will be the shortest of the Istanbul Metro and will have only four.

M6 Istanbul Metro

İstanbul - Etiler nerededir? haritadaki yeri, en yakın IETT otobüs durağı,metrobüs durağı, tramway durağı, metro durağı, toplu taşıma nasıl gidilir?

İstanbul

Levent teki metro istasyonuna yolcu getirmek için Hisarüstü-Boğaziçi Üniversitesi -Etiler-Levent ve Gayrettepe istikametine, diğer taraftan Emniyetevler den.

Etiler metro ne zaman açılacak?

GENEL

3303 Gün 14 Saat 35 dk. önce yayınlandı

1