Pazar19.05.2024

Eski ÖSYM Başkanı

Eski ÖSYM Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eski Ösym Başkanı

Eski ÖSYM Başkanı Yarımağan için tutuklama talebi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 2010 daki KPSS de usulsüzlük iddialarına ilişkin.

Eski Ösym Başkanı Hakkında Flaş Gelişme

24 dak. önce Eski ÖSYM başkanı hakkında flaş gelişme haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Eski Ösym Başkanı Ünal Yarımağan İçin Tutuklama Talebi Haberi Ve

46 dak. önce KPSS soruşturmasında ifadesi alınan eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, tutuklama talebiyle mahkeme sevk edildi. Yarımağan daha sonra.

Eski Ösym Başkanı Ünal Yarımağan İçin Tutuklama Talebi

4 KPSS soruşturmasında ifadesi alınan eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, tutuklama talebiyle mahkeme sevk edildi. Ankara Cumhuriyet.

Eski Ösym Başkanı Ünal Yarımağan İçin Karar Verildi! Haberi

12 dak. önce KPSS soruşturmasında son dakika gelişmesi. Eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ölçme Seçme Ve Yerleştirme Merkezi

ÖSYM nin görevleri 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 10. ve diğer hizmetleri yapan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na bağlı bir kuruluştur.

Cumhuriyet Gazetesi

4 KPSS de usulsüzlük soruşturması kapsamında savcılıkça ifadesi alınan eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, tutuklama istemiyle nöbetçi.

Eski Ösym Başkanı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 2010 daki KPSS de usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında, ÖSYM eski Başkanı Ünal Yarımağan şüpheli.

Eski Ösym Başkanı Mahkemeye Sevk Edildi

4 Usulsüzlük soruşturması kapsamında savcılıkça ifadesi alınan eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk.

Eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan için tutuklama talebi

GENEL

3333 Gün 12 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1