Pazar19.05.2024

Ertuğrul Kürkçü

Ertuğrul Kürkçü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ertuğrul Kürkçü

Ertuğrul Kürkçü Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Resmi İnternet Sitesi.

Ertuğrul Kürkçü — Halkların Demokratik Partisi İzmir Milletvekili

Ertuğrul Kürkçü d. 5 Mayıs 1948, Bursa sosyalist aktivist, yayıncı ve yazar. HDP İzmir Milletvekili ve Onursal Başkanı. 68 kuşağının önemli isimlerinden olan.

Ertuğrul Kürkçü

Kürkçü, Meclis te düzenlediği basın toplantısında, Almanya, AB Merkez Bankası ve IMF nin Yunanistan ın değil, paranın çıkarını korumak için.

Ertuğrul Kürkçü

3 HDP li vekil Ertuğrul Kürkçü Yunanistan ın 1,6 milyar Avroluk borcunu Türkiye nin üstlenmesini ya da sıfır faizli borç vermesini istedi.

Hdp'li Kürkçü'den İlginç Yunanistan Teklifi

bu sözlükte yazan insanların çoğu daha doğmamışken doğru ya da yanlış yıllar süren bir mücadele veren, o mücadelenin tüm sıkıntılarını yaşayan, kendisine.

Ertuğrul Kürkçü

4 HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Meclis te yaptığı basın toplantısında Yunanistan ın 1,7 milyar Euroluk borcunu Türkiye nin üstlenmesini.

Ertuğrul Kürkçü Yunanistan'ın Borcunu Türkiye Üstlensin

3612 tweets 301 photos/videos 82.2K followers. Check out the latest Tweets from Ertuğrul Kürkçü ekurkcu

Ertuğrul Kürkçü Ekurkcu

Ertuğrul Kürkçü, İzmir, Turkey. 558.333 beğenme · 62.076 kişi bunun hakkında konuşuyor. Ertuğrul Kürkçü Resmi Facebook Sayfası. Paylaşımlar Medya.

Ertuğrul Kürkçü

Ertuğrul Kürkçü haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Ertuğrul Kürkçü kimdir, hayatı ve biyografisi. Ertuğrul Kürkçü, Yunan Parlamentosu nda.

HDP'den akıllara zarar Yunanistan teklifi

POLİTİKA

3246 Gün 17 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1