Perşembe16.05.2024

Ersan Adem Gülüm

Ersan Adem Gülüm haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ersan Adem Gülüm

Anavatandaki isim: Ersan Adem Gülüm. Doğum tarihi: 17 May 1987. Doğduğu il: Melbourne Avustralya. yaş: 27. Boyu: 1,85 m. Uyruğu: Türkiye Avustralya. Mevki.

Ersan Gülüm

Ersan Adem Gülüm d. 17 Mayıs 1987, Carlton, Sol stoper mevkinde forma giyen Avustralya doğumlu solak Türk millî futbolcu. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden.

Ersan Gülüm

Check out the latest Tweets from Ersan Gülüm GlmErsan Don t miss any updates from Ersan Gülüm.. BizimFutbolcular Ersan Adem Gülüm..

Ersan Gülüm Glmersan

Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm, Fenerbahçe maçı sonrası saatler 22.00 yi gösterirken sürpriz bir telefon aldı. Takımının derbiyi 1-0 kaybetmesi.

Ersan Adem Gülüm

ERSAN ADEM GÜLÜM - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1. Lig, Spor Toto.

Ersan Adem Gülüm

Öte yandan Ersan Adem Gülüm 6 kez de Milli Takımımız ın formasını giydi. 2010- 2011 sezonunda Beşiktaşımız da kiralık olarak forma giyen Ersan Gülüm,.

Ersan Adem Gülüm

gazetelerde isminin galatasaray la anıldığını okumuştum ve 17 mayıs 2010 konyaspor adanaspor maçında canlı izledim kendisini. 23 yaşında.

Ersan Adem Gülüm

Ersan Adem Gülüm Türkiye Beşiktaş maçları, transferleri, Ersan Adem Gülüm Beşiktaş maç istatistikleri, Ersan Adem Gülüm.

Ersan Gülüm Beşiktaş Mackolik

Beşiktaş ın UEFA Avrupa Ligi nde Tottenham Hotspur ile yaptığı maçta sol dizinde sakatlık yaşayan ve ikinci yarıya çıkamayan Ersan Adem Gülüm ün durumu.

Ersan Adem Gülüm Haberleri

Fenerbahçe - Beşiktaş: 1-0 Ersan Adem Gülüm Haberleri - Spor Toto Süper Lig in 25. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ı 1-0.

Ersan Adem Gülüm

ersan adem gülüm, elazığspor un manisaspordan transfer ettiği stoper futbolcu. asya birinci liginde yılın karma onbirine seçilen ersan, 2 kez de avustralya 23.

Ersan Adem Gülüm

Ersan Adem Gülüm haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Ersan Adem Gülüm ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Ersan Adem Gülüm

Ersan Adem Gülüm haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Ersan Adem Gülüm kimdir, hayatı ve biyografisi. Ay-yıldızlılar, Akşam Antrenmanıyla.

Futbolcumuz Ersan Adem Gülüm'ün Bjk Tv Röportajı

2 İlk açıklanan aday kadroda yer almayan Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm ün de dahil edildiği kafileye Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç ve Kazım.

Ersan Adem Gülüm Milli Takım Kadrosunda

Galatasaray, Beşiktaş la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ersan Adem Gülüm e kancayı taktı.

Galatasaray'dan Ersan Adem Gülüm'e Teklif!

Ersan Adem Gülüm ile ilgili en güncel posta.tr ve posta gazetesi arşivi haberleri, .

Ersan Adem Gülüm İle İlgili Tüm Haberler Ve

Türk futbolunun yıldiz isimleri Arif Erdem, Yılmaz Vural, Ersan Adem Gülüm ve Aydın Yılmaz, başta Galatasaray olmak üzere bir çok üst seviye Süper Lig.

Ersan Adem Gulum Hakkında Haberler

Ersan Adem Gülüm ile ilgili tüm haber arşivi, Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta sarı kart gören Ersan Adem Gülüm cezalı durumu düştü. yorum : 2.

Ersan Adem Gülüm Haberleri Spor Spor Haberleri Son Dakika

Ersan Adem Gülüm. 840 likes · 9 talking about this. Beşitaş ımızın ve Türk Milli Takımının Gelecek Garantsi Ersan Adem Gülüm Sayfası. Lütfen.

Ersan Adem Gülüm

DİREN VE EFSANE OL ERSAN. Ersan Adem Gülüm: Beşiktaş a Canım Feda . More Videos by Sevinmek için Sevmedik.

Ersan Adem Gülüm ''beşiktaş'a Canım Feda''

Ersan Adem Gülüm- 22. 1626 likes · 8 talking about this. Tolgacan Yıldırım Kuruluşudur.

Ersan Adem Gülüm

Ersan Adem Gülüm 77 In Game Stats, Comments and Reviews for FIFA 15 Ultimate Team FUT. Join the discussion or compare with others!

Ersan Adem Gülüm Fıfa 15

Başarılı savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm, yeni sezon öncesinde önemli Savunma oyuncumuz Ersan Gülüm, hayatını karartan nasırdan nasıl.

Ersan Adem Gülüm Haberleri

Ersan Adem Gülüm – Current Season Statistics. League, Team, Games, Goals, Assists, YC, RC. Club Friendlies, Besiktas, 0, 0, 0, 0, 0. Turkey - Süper Lig.

Ersan Adem Gülüm

Find and follow posts tagged ersan adem gülüm on Tumblr.

Ersan Adem Gülüm

Veli Kavlak, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Atınç Nukan ile dörder yılllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Veliersancenk Ve Atınç İle Sözleşme Yeniledi

Beşiktaş Son Dakika Futbol Haberleri - Beşiktaş ın Fenerbahçe ye 1-0 Mağlup Olduğu Karşılaşma Sonrasında Ersan Adem Gülüm Gelen Milli.

Beşiktaş İstanbul Başakşehir maçı hazırlık çalışmaları

SPOR

3339 Gün 21 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1